Home Mozaik Putovala 14 sati da iznenadi dečka: Zbog onoga što je zatekla preklinju...

Putovala 14 sati da iznenadi dečka: Zbog onoga što je zatekla preklinju je da ga ostavi (VIDEO)

222
0

Amerikanka Lorin Mapusua pod pritiskom je korisnika društvenih mreža, koji je masovno nagovaraju da napusti dečka.

Naime, Lorin je na TikToku pokazala da je proputovala više od 9.000 kilometara i 14 sati letova kako bi ga iznenadila i poljubila, ali i da mu je mrsko ustati iz kreveta čak i ako je zagrli.

Očekivano, mnogi su zaključili da mu uopće nije drago što je vidi, a neki su i pomislili da je već neko vrijeme morao imati nekoga.

– Ovo je bilo bolno gledati. Hej, a moj muž ti kaže da ga ostaviš. Cura, moj suprug, s kojim sam u vezi više od 20 godina, nakon što se vratim iz dućana izgleda sretnije – jedan je od komentara.

@laurynmapusua He was definitely surprised and confused 😂❤️❤️ #greenscreenvideo #longdistancerelationship #love #fyp #viral ♬ Still Falling For You – From “Bridget Jones’s Baby” – Ellie Goulding

Ovo su bile samo neke od poruka koje su Lorin dočekale ispod videa, no uz objavu je ipak objavila pjesmu Eli Gulding “Still Falling For You”.

Inače, s Lorinom je u Švedsku stigla njezin najbolji prijatelj iz djetinjstva (on je sve snimao), a kada su ga vidjeli, mnogi su joj tiktokeri rekli da je on čovjek koji joj je jako potreban.

Previous articleUbila svoje troje djece, četvrto navodno pomagalo!
Next articleRebić nije jedini, Niko Kovač u Wolfburg dovodi još 2 Vatrena!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here