Home Mozaik Ubila svoje troje djece, četvrto navodno pomagalo!

Ubila svoje troje djece, četvrto navodno pomagalo!

168
0

Angela Down Flores, 38, rekla je vlastima da je ubila svoju kćer Natalie (12) i osmogodišnje blizance Nathana i Kevina. Ona je u pritvoru, a kaucija joj je određena na šest milijuna dolara, izvijestila je policija Los Angelesa.

Njezin 16-godišnji sin i navodni suučesnik zadržan je u pritvoru za maloljetnike bez jamčevine po jednoj optužbi za ubojstvo, piše “Daily Mail”.

Angela je prije toga živjela na području Kansas Cityja i radila za lokalnu građevinsku tvrtku, kako pokazuje njezin profil na Facebooku.

Policija je na novu adresu u Woodland Hillsu, na koju se obitelj preselila prije samo tri mjeseca, stigla oko 8 sati u nedjelju, na Majčin dan. Na licu mjesta je objavljena smrt troje djece.

Noć prije ubojstva susjeda Priscilla Canales čula je Angelu kako vrišti.

– Moja obitelj me zlostavlja! povikala je.

Tada je navodno otišla u susjedovo dvorište do njih, otvorila Bibliju i zapalila svijeće. Hitna je stigla u ponoć i stavila je na nosila, a ona se, prema riječima svjedoka, pokušala osloboditi.

– Gdje je moja Biblija? povikala je.

Canales je za Los Angeles Times rekla da “još uvijek čuje Angelu kako vrišti”. Ne zna se što se dogodilo u međuvremenu, od njezina napada do trenutka kada su sljedećeg jutra djeca pronađena mrtva. Policija je rekla da su djeca umrla u subotu, dan prije nego što su njihova tijela pronađena.

KTTV javlja da su se Angela i njezin 16-godišnji sin pokušali sakriti u dvije različite kuće u susjedstvu prije nego što je policija stigla u nedjelju ujutro. Uzrok smrti djece još nije objavljen, a policija je priopćila da za sada ne traga za ostalim osumnjičenima.

Majka je prevezena u bolnicu na procjenu psihičkog stanja, a kasnije je privedena zajedno sa svojim 16-godišnjim sinom. Obojica se terete za ubojstvo.

Previous articlePutinova trbuhozborka: Možda je vrijeme da se prizna da je ‘specijalna operacija u Ukrajini gotova’
Next articlePutovala 14 sati da iznenadi dečka: Zbog onoga što je zatekla preklinju je da ga ostavi (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here