Home Mozaik Queen real tribute u Stereu

Queen real tribute u Stereu

745
0

Bio je 24.11.2006. kada je grupa QUEEN REAL TRIBUTE prvi put zasvirala u Stereo Dvorani. Tada, na godišnjicu smrti Freddie Mercuryja, započeo je fantastični niz tribute koncerata. Bio je to za Rijeku prvi u nizu takvih koncerata uopće. U međuvremenu su stasali i mnogi drugi, i postali veoma dobri, veoma uvjerljivi i odlični interpretatori svojih favorita, no Queen su ipak upamćeni kao riječki miljenici…

Sada se ovi dečki iz Novog Sada vraćaju jači nego ikada! Ostali su upamćeni kao nešto neponovljivo. Možda zato što su bili prvi, a možda i zato što su stvarno najbolji?

I ovaj put dolaze s projekcijama originalnih snimki grupe Queen koje su ukomponirane u njihovu svirku i nastup. Na velikom ekranu Queen, a na Stereo pozornici QUEEN TRIBUTE.

Posjetitelji njihovih koncerata teško mogu očima povjerovati koliko je velika fizička sličnost QUEEN TRIBUTE pjevača s legendarnim Freddijem, a sklopimo li oči – imamo osjećaj da je originalna postava s nama. Gitarista plijeni pažnju vrhunskim Brian May izvedbama, a klavijaturista originalnim Queen soundovima iz samplera.

Ono što garantira istinsku kvalitetu i originalnost ovog benda je njihov pedigre kao članova izuzetne novosadske agencije REAL TRIBUTE www.youtube.com/realtribute

Sve u svemu – vrhunski cjelovečernji glam-rock doživljaj za pamćenje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here