Mozaik

Radijska Pink Parlaonica by Ivana Grabar

Radijska Pink Parlaonica by Ivana Grabar

Nakon četiri godine pisanja kolumni, izdane dvije knjige (obje u dva izdanja), nakon niza promocija, predstavljanja, predavanja, radionica i komunikacije sa čitateljima, došlo je vrijeme za korak naprijed još bliže slušateljima.
Ivana Grabar Pink Pen omiljena je riječka kolumnistica čije su kolumne kao i obje knjige podigle veliku prašinu. S temama, o kojima autorica piše, poistovjećuje se puno ljudi. Teme su životne. Problemi o kojima piše su svakodnevni. Međutim, teme o kojima autorica piše iskreno, otvoreno i vrlo realno su osjetljive životne prilike i neprilike o kojima se priča isključivo u povjerenju i osobama od povjerenja. Upravo zato su teme o kojima Ivana Grabar piše toliko zanimljive – jer ona o njima progovara brutalno, iskreno i u ´sridu´!
Tako su teme o kojima se šuška uz jutarnju kavu, u povjerenju i u najužem krugu ljudi postale teme o kojima se sve više raspravlja i o kojima se sve više komunicira na glas.
Žene, muškarci, brak, odnosi i veze, komunikacija u braku/vezi, seks u braku, laži i prijevare, razvod, podjela imovine, djeca razvedenih roditelja, kako naći pravog partnera, kako posložiti život i biti zadovoljan … Ljubomora, zavist, poslovni uspjesi i padovi, društvene mreže i sam način modernog načina života teme su o kojima Ivana Grabar iskreno progovara posljednje u četiri godine. „Život piše zanimljive priče – to je definitivno, a ja ih zapisujem.“ – rekla nam je autorica, kolumnistica, osnivačica i gl. urednica lifestyle portala www.pinkpen.com.hr te urednica i voditeljica radijske Pink Parlaonice.
Radijska emisija PINK PARLAONICA novi je projekt Ivane Grabar & Radio Korza.
Ideja ovog projekta je izaći iz okvira virtualnog svijeta i društvenih mreža te na zadane životne teme razgovarati iskreno i otvoreno s osobama iz struke (psiholozima, psihoterapeutima, sociolozima … ), i slušateljima Radio Korza. Cilj emisije je: pomoći savjetima običnim ljudima i dokazati kako svi imamo iste ili slične probleme Misija: razgovarati o problemu i pokušati ga riješiti ili pronaći načine koji bi mogli problem riješiti

Emisija će se emitirati uživo na Radio Korzu, svaku srijedu u 12:15 sati.

Sličan projekt pod nazivom PINK PARALAONICA autorica Ivana Grabar organizira u Hotelu Bonavia, 24.11.2018. gdje spaja iskustvo – život, znanje struke (psihologiju) i mudrost duhovnosti.
„Imam osjećaj kako je ovakav tip emisije upravo ono što ljudima treba. Napokon bi se o svim tim temama, o kojima se šuška na kavama progovorilo na sav glas i to u živo, gdje bi se slušatelji mogli uključiti i sudjelovati u diskusiji, davati svoje mišljenje, savjete, otvoriti se… Idemo izaći iz kutija kompjutera, mobitela, interneta… Idemo diskutirati uživo! Slušajte Pink Parlaonicu srijedom u 12:30 sati na 98,4 valovima Radio Korza!“ za kraj nam je poručila autorica i kolumnistica Ivana Grabar Pink Pen.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Završen je 10. Student Day Festival: Vatra, Urban, Edo Maajka i Darius Syrossian oduševili tisuće mladih

spMay 19, 2019

‘Leica format’: Najbolja predstava hrvatske drame od ‘Vježbanja života’?

spMay 19, 2019

Bare i Majke sinoć zapalili crne ovce u Baški

spMay 18, 2019

Rudimental sinoć ‘zaludio’ riječku publiku, večeras na SDF-u nastupaju Edo Maajka, Urban, Vatra i DJ Darius Syrossian

spMay 18, 2019

Kreće spektakularni koncertni program Student Day Festivala: Večeras Rudimental, TBF, Krešo Bengalka i drugi

spMay 17, 2019

‘Leica format’: Ljubavna priča Daše Drndić i Rijeke (FOTO)

spMay 15, 2019

Trst i Rijeka 2020. zajedno u znanosti i kulturi

spMay 15, 2019

FOTO: Na Koblerovom trgu otkrivene ploče s povijesnim nazivima ulica

spMay 13, 2019

Vratila se Iva: Pješice zaokružila cijeli Krk!

spMay 13, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.