Home Mozaik Radila sam na kruzeru i vidjela da svaki ima dvije jezive, tajne...

Radila sam na kruzeru i vidjela da svaki ima dvije jezive, tajne sobe za koje nijedan putnik ne zna: Kad sam saznala da postoje – odmah sam dala otkaz

503
0

Luksuzni i ogromni kruzeri predstavljaju “mali grad” na vodi. Na njima možete pronaći sve što vam treba – teretanu, bazene, restorane, butike, barove pa čak i kino. Ali postoje i određene sobe za koje malo tko zna, a koje se nalaze u neposrednoj blizini putnika.

Australka Lauren koja je radila na velikom turističkom kruzeru otkrila je da postoje dvije prostorije za koje nitko ne bi ni slutio da postoje – mrtvačnica i zatvor!

Puno tajni o životu na kruzeru na kojem je radila podijelila je na svom TikTok profilu, a neke od njih su i poprilično neugodne. Kad ste gost na kruzeru, važno vam je da uživate i da se dobro zabavite, a normalno je da ne obraćate pažnju na ono što se događa iza kulisa. No, Lauren je odlučila razotkriti “prljave” tajne s ovih ekskluzivnih mjesta.

“Kad sam radila na kruzeru, vidjela sam kako iznose tijelo iz mrtvačnice i bilo je stvarno jezivo. Nakon toga više nisam htjela raditi na kruzeru. Također, tamo postoji i zatvorska ćelija Svi koji su se nedolično ponašali završili su tamo i prekršili zakon na brodu”, rekla je u viralnom videu, a zatim spomenula još jednu činjenicu koja ju je zasmetala:

“Kruzer na kojem sam radila nema 13. palubu, što znači da na otvorenom moru ili oceanu imamo osjećaj da praznovjerje igra važnu ulogu. To je stvarno jezivo i čudno.”

@laurentalkssmack My dog wants to chase the squirrels #cruiseship #crewmember #cruiselife #cruiseshiplife #carnival #australian ♬ original sound – lauren

Njezini pratitelji ostavili su velik broj komentara, piše “Net.hr”, a neki su podsjetili da čak i pojedini hoteli i zgrade nemaju 13. kat, dok je jedan muškarac dodao kako je sasvim normalno da kruzer ima mrtvačnicu u slučaju nezgode.

Previous articleTragedija na grčkom otoku: Mladić (23) umro na plaži, samo dan ranije mu dijagnosticirali koronu?
Next articlePriveden 18-godišnjak koji je pokušao ubiti 22-godišnjaka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here