Home Mozaik Tragedija na grčkom otoku: Mladić (23) umro na plaži, samo dan ranije...

Tragedija na grčkom otoku: Mladić (23) umro na plaži, samo dan ranije mu dijagnosticirali koronu?

279
0

Tanasis Zervas iznenada je preminuo jučer na plaži na otoku Sifon, a nalazi obdukcije pokazuju da je uzrok smrti kardiorespiratorna insuficijencija, ishemija miokarda i plućni edem.

– Čekamo i laboratorijske nalaze kako bismo imali cjelovitu sliku. Tijelo nam je dostavljeno s napomenom da je preminuli zaražen korona virusom, ali to još ne znamo. Čekamo rezultate – rekao je voditelj forenzičke službe Ilias Buyukas.

Mediji javljaju da je mladić 25. srpnja dobio temperaturu, te da je popio antipiretik. Dan kasnije otišao je na testiranje i dobio je pozitivan nalaz. Ipak, mladić nije želio da mu korona pokvari odmor.

Zervas je jučer s prijateljima otišao na plažu u blizini kampa u kojem su bili smješteni. Prijatelji kažu da su sjedili zajedno kad se odjednom požalio na jake bolove u trbuhu. Dok su mu prijatelji pokušavali pomoći, mladić je počeo povraćati, a nakon 15 minuta pao je i izgubio svijest.

Na plažu je odmah stigla hitna pomoć koja ga je odvezla u otočki Dom zdravlja gdje su ga liječnici pokušali reanimirati. Nažalost, mladiću nije bilo spasa i proglašen je mrtvim.

Liječnici su tada navodno napravili još jedan test na korona virus, a mladić je bio pozitivan.

Previous articlePrometna regulacija na Pelješkom mostu je loša, ove 4 mjere su rješenje!
Next articleRadila sam na kruzeru i vidjela da svaki ima dvije jezive, tajne sobe za koje nijedan putnik ne zna: Kad sam saznala da postoje – odmah sam dala otkaz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here