Home Najnovije Radnica na aerodromu čovjeku pružila komad papira. Kad je pročitao što piše,...

Radnica na aerodromu čovjeku pružila komad papira. Kad je pročitao što piše, dobila je otkaz!

154
0
1478745 aerodrom ls
1478745 aerodrom ls

Incident na njujorškoj zračnoj luci Greater Rochester doveo je do kontroverze i podijeljenih mišljenja nakon što je radnica sigurnosne kontrole otpuštena zbog neprimjerenog ponašanja prema putniku.

Neil Strassner (40) doživio je neugodno iznenađenje kada mu je zaštitar u srpnju pružio komad papira na kojem je bila napisana pogrdna poruka. Strassner, koji je prolazio sigurnosnu kontrolu, u prvi trenutak nije ni shvatio što mu je uručeno, no kasnije je otvorio papirić i pročitao neprimjerenu poruku.

Na nadzornoj kameri zračne luke jasno se vidi trenutak kada radnica pruža papir Strassneru, a potom se smije nakon što on ode. Incident je dodatno eskalirao kada je radnica poderala sličan komad papira, sugerirajući da je ovo možda bio dio njenog neprimjerenog ponašanja prema putnicima.

Strassner, koji je putovao u Kansas, odlučio je prijaviti incident nakon što su ga prijatelji potaknuli da to učini, upozoravajući ga na mogućnost ponavljanja ovakvog zlostavljanja.

Reakcije na društvenim mrežama bile su podijeljene. Dok su neki smatrali da je otkaz prenagla reakcija na ovakav događaj, drugi su podržali odluku uprave zračne luke da se radnica otpusti zbog neprofesionalnog ponašanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here