Home Mozaik Noćna mora u letu: crvi padali na putnike, avion se vratio

Noćna mora u letu: crvi padali na putnike, avion se vratio

159
0
pexels heber vazquez 20045503

To se dogodilo u zrakoplovu Delta Airlinesa koji je poletio iz nizozemskog Amsterdama i krenuo prema Detroitu (Sjedinjene Američke Države). Ličinke su dolazile iz prtljage putnika koji je u koferu imao pokvarenu ribu

Iskustvo iz noćne more

Putnici na letu Delta Airlinesa iz Amsterdama za Detroit doživjeli su “zanimljivo” iskustvo na velikoj visini. Otprilike sat vremena nakon polijetanja iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu, nekim je putnicima nešto čudno počelo padati po glavama. Ne voda, nažalost, nego deseci crva koji su izlazili iz kutije za šešire. Kada se to desilo, nastala je panika, tolika da je pilot aviona bio prisiljen vratiti se u Nizozemsku.

Kiša crva

Ali što je bio uzrok ove najezde u avionu? Kako javlja Guardian, kriv bi bio jedan od putnika koji je u jednoj od svojih torbi donio trulu ribu umotanu u papirnate novine iz koje su dospjeli crvi. Muškarac koji je bio u avionu potvrdio je novinskoj agenciji ANP što se dogodilo u letu: “Crvi su pali na glavu gospođe koja je sjedila pokraj mene. Vidio sam da žena nešto radi, ali nisam bio siguran. U jednom trenutku sam uočio da komadom papira briše neke crve sa svog sjedala. Kad je primijetila da sam ih vidio, rekla mi je da padaju odozgo iz prtljažnika iznad nas.”

Prekid leta

Stjuardese su odmah uspjele ući u trag kovčegu koji je uzrokovao problem te ga potom izolirale u plastičnu vrećicu, a vlasnika je iznenadila užasnuta reakcija ostalih putnika. Pilot je najavio da će se let vratiti u amsterdamsku zračnu luku Schiphol, a kompanija se ispričala putnicima koji su naknadno ukrcani na prvi slobodan let. Policija je identificirala muškarca koji je ukrcao pokvarenu ribu, no nije jasno je li uspio nastaviti putovanje. Avion je, međutim, privremeno izbačen iz prometa kako bi se očistio i sterilizirao.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here