Home Sport Riječani ljuti na suca Pajača, je li pogriješio u dvije situacije?

Riječani ljuti na suca Pajača, je li pogriješio u dvije situacije?

182
0

Dvije su sporne situacije u suđenju Igora Pajača, suca koji je dijelio pravdu u derbiju Rijeke s Hajdukom. U 2. minuti utakmice igrač Hajduka Mikanović je u duelu s Obregonom igrao rukom, a Riječani misle da je Awaziem morao dobiti isključujući žuti karton još sredinom prvog poluvremena.

Pajačevi podržavatelji tvrde da je lopta pogodila Mikanovića u glavu, te mu pala na ruku koja je bila spuštena, u prirodnom položaju, Hajdukov bek nije ni znao gdje se ona nalazi i to stoga nije bio penal.

Mogući drugi žuti karton Awaziema daleko je spornija situacija. Nigerijski je stoper u spornoj situaciji – koja se odigravala na centru – nekoliko sekundi rukama držao Obregona do ga nije oborio, u situaciji u kojoj je Rijeka

Tijekom utakmice je Pajač podijelio ukupno devet žutih kartona, nekoliko ih je bilo za povlačenja, koja su bila čak i slabija od ovog koji je napravio Nigerijac. Da se i u toj situaciji držao kriterija koji je imao u 90 minuta, Awaziem bi dobio drugi, odnosno isključujući žuti karton.

Riječane dodatno još boli činjenica da je baš Awaziem zabio gol koji je odlučio derbi…

Previous articleVIDEO/FOTO: Pogledajte kako je Awaziem vratio Rijeku na začelje ljestvice, a Hajduk na drugo mjesto!
Next articleMišković: Spavali smo dva i pol mjeseca, bit ćemo na kraju među prva 4!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here