Home Vijesti Riječka humanitarka: Dijete teško pretučeno na marendi, nitko od prolaznika nije reagirao!

Riječka humanitarka: Dijete teško pretučeno na marendi, nitko od prolaznika nije reagirao!

330
1

Riječka humanitarka Jasna Vrhovac u facebook grupi Pomozimo objavila je šokantnu informaciju o prebijenom djetetu koju prenosimo u cijelosti:

Pretučeno nam je dijete koje je pod odmorom išlo po marendu, od strane dvojice huligana koji su od prije poznati policiji po nedoličnom ponašanju.
Dijete povraća, boli ga glava, ruka mu otiče, ima vidne ozljede po tijelu, te je upućeno u bolnicu na Kantridu. Glavom je nekoliko puta udario u grubu fasadu zgrade dok su ga njih dvojica bacili na pod i cipelarili, a NITKO, ama baš NITKO od prolaznika nije reagirao!!!!

Incident se desio pred punom pekarom Brionka preko puta jedne srednje škole u Pazinu koja ima nultu toleranciju na nasilje, od strane delikventa koji je već u par navrata i fizički i verbalno nasrtao na našeg S. PRED PUNOM PEKAROM LJUDI I NITKO NIJE REAGIRAO!!!! Jednom prilikom je delikvent uputio prijetnju polubratu od S. i to ovim riječima:”Pobit ću ti cijelu obitelj.” – i pri tom ga udario šakom u glavu. Sve je prijavljeno policiji, no kako mu je polubrat od S. uzvratio udarac, ovaj delikvent je danas odlučio prebiti S., ali to nije mogao sam, te se udružio s delikventom broj 2.

Naš S. je ostao u bolnici na promatranju i snimanju glave. Na svu sreću lomova nema, ali je prebijen, zaključila je u objavi na facebooku.

Previous articleDinamo objavio priopćenje: Nismo Rijeci pokušali ukrasti sportskog direktora!
Next articleŽupan Komadina zahvalio dobrovoljnim darivateljima krvi na humanosti koja spašava živote

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here