Home Biznis Riječki srednjoškolci dobili vrijednu donaciju za potrebe praktične nastave (FOTO)

Riječki srednjoškolci dobili vrijednu donaciju za potrebe praktične nastave (FOTO)

189
0

Riječka Strojarska škola za industrijska i obrtnička zanimanja i Porsche Croatia potpisali su ugovor o suradnji u sklopu kojeg je ovoj obrazovnoj ustanovi uručena vrijedna donacija specijaliziranog vozila za potrebe školovanja svih učenika.

Donacijom je na trajno raspolaganje uručen model vozila Volkswagen Touran s unaprijed programiranim greškama, a koje će u svojoj praktičnoj nastavi popravljati učenici riječke škole. Na taj je način za sve učenice i učenike koji se obrazuju za automehaničare, automehatroničare i autolimare osigurana mogućnost dodatne edukacije provođenjem praktične nastave na tehnologiji proizvođača automobila koji su najzastupljeniji u Hrvatskoj.

„Naše učenike kroz nastavu osposobljavamo za popravljanje i održavanje automobila, teretnih vozila i kamiona. Praktična nastava u strukovnom obrazovanju je nužnost i prioritet zbog čega nas ova suradnja posebno veseli. Donacijom Porsche Croatije dobili smo vozilo koje će biti od neizmjerne koristi za edukaciju naših učenika i njihovu pripremu za tržište rada. Uz to, ovim novitetom imamo mogućnost podići razinu kvalitete obrazovanja za učenike koji danas pohađaju, ali i generacije učenika koji će narednih godina pohađati našu školu.“ – pojasnio je Gojko Miletić, ravnatelj Strojarske škole za industrijska i obrtnička zanimanja u Rijeci.

Previous articleVIDEO Ukrajinci objavili snimku nastave u Mariupolju: ‘Ovo je uništenje identiteta’
Next articlePenzioner završio u bolnici nakon odnosa sa ženom: Doslovno se raspametio, dijagnoza je nevjerojatna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here