Home Sport Rijeka na riječki pogon zaposlila prvog voditelja škole koji nije iz Rijeke

Rijeka na riječki pogon zaposlila prvog voditelja škole koji nije iz Rijeke

361
0

Novi voditelj Rijekine škole nogometa je Luka Pavlović (59), otac stopera Matea Pavlovića (32), kojeg je Rijeka ovo ljeto dovela iz francuskog Amiensa. Na mjestu voditelja škole Pavlović je naslijedio Fausta Budicina, koji će uz Dragana Tadića u nadolazećoj sezoni SuperSport HNL-a voditi prvu momčad kluba s Rujevice.

“Kontakt s Rijekom je postojao još dok je sportski direktor bio Ivan Mance, razgovarao sam s njim i Srećkom Juričićem. Razgovarali smo upravo o ovoj poziciji, voditelja škole nogometa, ali nije se sve uspjelo posložiti jer sam radio u inozemstvu. Sad se to ostvarilo i sretan sam, prezadovoljan što mogu raditi u Rijeci. Velika odgovornost i veliko priznanje za mene”, rekao je Pavlović.

Pavlović je u inozemstvu radio posljednjih šest godina. Tri je godine bio u Sheriffu iz Tiraspola, a prvo je obnašao istu funkciju koju će sada u Rijeci, da bi zatim bio trener druge momčadi. Nakon toga je još nepune tri godine proveo i kao voditelj škole nogometa Baltike, kluba iz Kalinjingrada. U Hrvatskoj je bio trener i mlađih kategorija i seniora NK Zagreba te izbornik U-17 reprezentacije.

“Kažu mi da sam prvi trener koji nije iz Rijeke, a da je voditelj škole ovog velikog kluba pa je to priznanje za mene utoliko veće”, dodao je Pavlović pa pohvalio uvjete na Rujevici: “Rijeka je od svih naših klubova najbliže europskim standardima. I s obzirom na ljude koji upravljaju klubom i infrastrukturu tj. uvjete za rad.”

Previous articleMiro Bulj na fejsu objavio fotku sebe kako gleda u požar!
Next articleLjetna Kacusha 2022: Sve za lovu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here