Home Sport Rijeka poslala poruku navijačima uoči Jadranskog derbija: Suzdržite se od govora mržnje

Rijeka poslala poruku navijačima uoči Jadranskog derbija: Suzdržite se od govora mržnje

183
0

Rijeka i Hajduk će danas s početkom u 18:30 odigrati Jadranski derbi na Rujevici i u međusobnom ogledu odlučiti kojoj će momčadi nakon 11. kola SuperSport HNL-a pripasti vrh ljestvice. U prvom ovosezonskom Jadranskom derbiju na Poljudu je slavio Hajduk, ali Bijeli će danas biti bez Rokasa Pukštasa čiji je gol odlučio tu utakmicu.

Rijeka je putem svoje službene stranice objavila priopćenje u kojem je upozorila na pravila ponašanja i zamolila navijače da se suzdrže od govora mržnje:

“Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK “Hajduk” neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima. Prostor za parkiranje vozila naših navijača koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona i na koji se ulazi preko kružnog toka biti će otvoren od 15:30 sati do ispunjenja kapaciteta te se isti zatvara 2 sata nakon utakmice.

Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje.”

Previous articleŠto ova žena može staviti u usta, ne može svatko: nekad je bila sramežljiva, a sada je to debelo naplatila (VIDEO)
Next articleMessi se vraća u Barcelonu na posudbu? Postoji jedan uvjet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here