Home Mozaik Riješite ovaj test i saznajte prvo slovo imena vaše srodne duše

Riješite ovaj test i saznajte prvo slovo imena vaše srodne duše

127
0
couple 5558936 960 720 696x398 1
couple 5558936 960 720 696x398 1

Svi smo upoznati sa zapadnom astrologijom, ali jeste li čuli za vedsku astrologiju? Nastao je negdje između 5000. i 10.000 godina prije Krista na indijskom potkontinentu. Vedska astrologija slijedi sideralni sustav korištenja zviježđa i planeta za točna predviđanja budućnosti. Između ostalog, može predvidjeti i početno slovo imena vaše srodne duše.

Da biste to učinili, prvo morate napraviti vedsku astrološku kartu svog rođenja (nešto poput natalne karte) za koju je važno unijeti točan sat rođenja kako biste dobili točne rezultate.

Vaša prva kuća je gornji segment ovog kvadratnog cvijeta. U njemu je napisano ASC, što znači “ascendent” ili podznak. Broj napisan unutar ovog segmenta je vaša prva kuća horoskopskog znaka, kojim može vladati bilo koji od 12 znakova, gdje Ovan predstavlja broj 1, Bik je 2, itd.

1. Locirajte svoju sedmu kuću

Kako biste pronašli ime životnog partnera, pogledajte segment neposredno ispod ASC. Ovo je vaša sedma kuća. Broj napisan u ovom segmentu je vladajući znak vaše sedme kuće. Dakle, ako je ovdje zapisan broj tri, onda je vaša bračna kuća u znaku Blizanaca.

2. Pronađite vladara sedme kuće

Ovo je ekvivalent planetarnih vladara svakog znaka Zodijaka u zapadnoj astrologiji. Jedina razlika je u tome što vedska astrologija ne koristi planete Uran, Neptun i Pluton, jer su oni otkriveni relativno nedavno. Ovdje je popis vladara horoskopskih znakova prema vedskoj astrologiji, uključujući vedsko astrološko ime svakog horoskopskog znaka u slučaju da vaša karta ne spominje zapadnjačka imena.

Ovan (Ovan) – Mars
Bik (Vrishabha) – Venera
Blizanci (Mithuna) – Merkur
Rak (Karka) – Mjesec
Leo (Simha) – Sunce
Djevica (Kanya) – Merkur
Vaga (Tula) – Venera
Škorpion (Vrishchika) – Mars
Strijelac (Dhanu) – Jupiter
Jarac (Makar) – Saturn
Vodenjak (Kumbha) – Saturn
Ribe (Meena) – Jupiter
Da biste pronašli ime životnog partnera, morate locirati vladara vaše sedme kuće. Na primjer, ako je u vašoj karti rođenja u sedmoj kući upisan broj 9, onda u njoj imate Strijelca, a prema gornjoj karti, vladar Strijelca je Jupiter. Dakle, sada morate pronaći gdje je Jupiter u vašoj karti.

3. Locirajte vladajući planet sedme kuće

Vedske astrološke karte ističu položaj vaših planeta na sljedeći način:

ASC – uzlazno/uzlazno

Ne – Sunce
Do – mjesec
Ja – Merkur
Ve – Venera
Ma – Mars
Ju – Jupiter
Sa – Saturnom
Ra – Rahu/sjeverni čvor
Ke – Ketu/Južni čvor

Dakle, idući s gornjim primjerom, ako želite pronaći Jupiter, samo potražite segment gdje je napisano “Ju” na karti.

4. Odredite horoskopski znak broja koji je povezan s vladarom sedme kuće

Provjerite broj napisan u segmentu gdje se nalazi vladar sedme kuće. Pomoću gornjih tablica odredite horoskopski znak povezan s brojem i vladarom ovog horoskopskog znaka.

Nastavljajući s gornjim primjerom, ako je Jupiter (Ju) u segmentu s upisanim brojem 5, trebate pronaći vladara Lava jer je Lav broj 5. A prema drugom grafikonu iznad, vladar Lava je sunce.

Sada ste sakupili većinu dijelova slagalice. Potrebno vam je samo nekoliko stvari prije nego što shvatite prvo slovo imena svog životnog partnera.

5. Napišite dispozitor vladara sedme kuće

Ako ste koristili gornju shemu za generiranje svoje vedske karte rođenja, pronaći ćete detalje svoje karte u obliku tablice. Pronađite “nakšatru” vladara sedme kuće i njenog dispozitora iz ove karte i zapišite ih. Također morate zapisati “gospodara nakšatre” vladara sedme kuće i zatim locirati odgovarajuću nakšatru.

Na primjer, ako je gospodar sedme kuće Venera, a njen depozitar Merkur, provjerite kartu i zabilježite nakshatru i Venere i Merkura. Zatim provjerite “gospodara nakšatre” Veneru (vladar sedme kuće) i odgovarajuću nakšatru tog planeta.

6. Odredite inicijale povezane s tim nakšatrama

Sada upotrijebite sljedeću tablicu da zapišete inicijale povezane sa svakom od tri nakshatre koje ste zapisali.

Ashwini – C
Bharani – L
Kritika – A, E, U
Rohini – V, O
Mrigašira – V, K
Ardra – G
Punarvasu – K, H
Pushyami – H, D
Ashleša – D
Maga – M
Poorva Phalguni – T
Uttara Falguni – P
Hastaa – S, N
Chitra – P, R
Svati – R, T
Eksces – T
Anurada – N
Jiestha – ja
Mula – I, B
Poorvashada – D
Uttarashada – B
Shravana – S
Danista – G
Shatabhisha – G, S
Poorvabhadra – S, D
Uttarabhadra – D, J, C, T
Revati – D, C

Ovisno o vašoj natalnoj karti, imat ćete jednu ili više nakšatri i njihovih inicijala pri ruci upravo sada. Na primjer, ako je nakshatra vladara sedme kuće Vishaka, nakshatra vladara Vishake je Jupiter, a nakshatra i Jupitera i deponenta vladara sedme kuće je Swati, tada će ime vašeg partnera najvjerojatnije počinju slovom R ili T.

S ovom metodom možete imati do tri nakshatre i njihove povezane inicijale koji predviđaju ime vaše srodne duše. Također, ako imate promjenjivi znak Blizanaca, Djevice, Strijelca ili Riba u sedmoj kući, vaš suprug će imati srednje ime. To vas može dovesti do kulturološke pozadine vašeg potencijalnog životnog partnera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here