Home Mozaik Rina i Mrkvica prekinuli vezu u satu privatnosti

Rina i Mrkvica prekinuli vezu u satu privatnosti

246
0

Rina je u dnevnim izjavama priznala Big Brotheru ono što se osjeća u zraku već nekoliko dana. Mrkvica i ona su prekinuli svoju tajlandsku romansu s odlukom da ostaju dobri prijatelji. Da svaka ljubavna priča ipak dođe svome kraju, potvrdili su nam Rina i Mrkvica koji su svoju ljubavnu vezu okončali nakon mjesec i nešto dana.

Smirena, ali pomalo tužna Rina Big Brotheru je u ispovjedaonici otvorila dušu. Možda se čini čvrstom fatalnom ženom, ali Rina je pokazala i svoje drugo, krhko lice. Svjesna je kakvu je sliku odala u javnost, ali priznala je da prema Mrkvici gaji nježne osjećaje. Također je rekla da se boji prepustiti se tako mladom dečku pred kojim je još uvijek cijeli život.

Mrkvica ju je ipak na kraju uspio povrijediti i koliko smo god bili uvjereni da se radi o glumi, čini se da je to ipak stvarno mislio. Mrkvica je od Rine odustao.

Budući da još uvijek zajedno žive u kući i da gaje obostrane nježne emocije, Ljubići su odlučili biti dobri prijatelji i viđati se kad izađu, a možda si vani dati još jednu šansu.

Rina je napomenula da su svi preostali stanari u posljednje vrijeme klonula duha. Sve im teže i teže, a s druge strane, svi se u kući osjećaju nekako zaštićeno i boje se povratka u stvarnost. (24sata)

Previous articleU bolnici Kantrida preminuo 7-godišnji Tin Jusufović iz Pule
Next articleA-1 liga: Kvarner NR – Svjetlost 88:77

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here