Home Mozaik Rina se vraća u BB kuću!

Rina se vraća u BB kuću!

593
0

Nakon neočekivanog ispadanja iz Big Brother kuće prošloga tjedna, atarktivna plavuša Rina Dheni, čiji je boravak obilježila vatrena veza sa Ivanom M., zajedno se sa još dva nova stanara vraća u tajlandsku Big Brother kuću. Atraktivna i nesputana Rina Dheni nas je opet uspjela iznenaditi u samo nekoliko dana. Nakon što je neočekivano ispala i svi su mislili da je to kraj njezine tajlandske avanture, koje je obilježilo slobodno ponašanje i vruća veza sa Ivanom M., poznatijim kao Mrkvica, od sutra navečer Rina će opet postati jedan od stanara Big Brother kuće.

U igru za glavnu nagradu od skoro 1.500.000 kuna će se uključiti i dva nova stanara koji će sutra navečer ući u Big Brother kuću zajedno s Rinom.

Mrkvica i njegov ‘mali’ prijatelj od 20 centimetara, bar ako je Rini vjerovati na riječ, sigurno će biti oduševljeni, a ostali stanari vrlo vjerovatno malo manje jer je opće poznato da je vatrena riječanka zbog svog slobodnog ponašanja za vrijeme boravka u BB kući ušla u dosta konflikata.

Razlozi Rinina povratka i indentiteti novih stanara bit će otkriveni u sutrašnjoj emisiji Big Brothera na RTL televiziji. (tportal)

Previous articleNesuđena žrtva riječke likvidacije: ‘Bili smo prijatelji sedamnaest godina’
Next articlePamić: Službeno sam trener Karlovca, ali Rijeka je – Rijeka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here