Home Mozaik «Rizik od „divljih“ odnosa za muškarce? Jedan od njih je imao srčani...

«Rizik od „divljih“ odnosa za muškarce? Jedan od njih je imao srčani udar”: otkrića  manekenke “bez lica”

299
0

Blaire Hunter vrlo je praćena na svojim društvenim profilima gdje, međutim, nikada ne pokazuje svoje lice. Posao joj je omogućio vrlo raskošan život

Blaire Hunter je model Onlyfansa koja živi u Melbourneu u Australiji, a osim što radi na platformi za odrasle, vrlo je praćena i na Instagramu, gdje nikada ne pokazuje svoje lice. Osim toga, vodi stranicu za eskort pod nazivom Ivy Societe. Prije nego što je postala voditeljica portala i samim time koordinator drugim djevojkama, Blaire se također bavila tom profesijom, au nedavnom je intervjuu rekla da je na tom putu imala gotovo divlja iskustva. 

Intervju s Blaire Hunter

Blaire Hunter dala je intervju za Daily Star u kojem je rekla: “Radeći na terenu, doživjela sam mnogo čudnih a, ponekad, neugodnih iskustava. Mogla bih vam ispričati o mušteriji koja mi je lizala šlag s nogu ili o tome kako je mušterija skoro doživjela srčani udar. Međutim, moram reći da me nikad nisu iznenadila nova ili divlja iskustva, već neočekivani trenuci poput, na primjer, ljubaznosti ili lijepih gesta stalnih kupaca. Za mene su, zapravo, najbolja sjećanja šaljive zgode ili odnos povjerenja koji se stvara s muškarcima s kojima imam autentičnu vezu. Najljepši su mi, bez sumnje, oni trenuci smijeha u kojima shvatiš da si otišao dalje od fizičke povezanosti i da si s drugom osobom sklopio prijateljstvo.”

Ugodan život Blaire Hunter

Naposljetku, Blaire Hunter je objasnila da zahvaljujući svojoj aktivnosti zarađuje mnogo i stoga si može ispuniti mnoge hirove: „Uvijek ću biti zahvalna ​​svom radu u svijetu seksa jer se zahvaljujući tome mogu dobro uzdržavati. Trenutačno razmišljam o kupnji druge kuće, a da ne spominjem sva putovanja na koja idem i odjeću koju mogu kupiti.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here