Home Mozaik Roditelji zaprepašteni nakon što ih je nazvao sin koji je bio mrtav...

Roditelji zaprepašteni nakon što ih je nazvao sin koji je bio mrtav već šest mjeseci

215
0

Čovjek je ostavio ljude u potpunoj nevjerici nakon što je ispričao šokantnu istinu o njegovoj navodnoj smrti – i kako su njegovi mama i tata reagirali kad su otkrili da je živ

Svima je jasno da obiteljske svađe eskaliraju. Ali jedan je čovjek “ukrao šou” otkrivši kako su njegove sestre navele njegove jadne roditelje da povjeruju da je bio mrtav šest mjeseci. Momak po imenu Callum ispričao je svoju ozbiljno šokantnu priču u emisiji ZM radija na Novom Zelandu – ostavivši svoje domaćine u nevjerici.

Callum se uključio u segment u kojem su slušatelji pitani jesu li ikada smatrani mrtvima. Počeo je: “Da, definitivno su me smatrali mrtvim, prijatelju. Moje su sestre u to vrijeme bile u maloj svađi s mojim roditeljima i nisu se baš slagali. Ja sam živio u Wellingtonu dok su oni bili u Christchurchu. Moja starija sestra je nazvala moje roditelje i rekla im da sam umro.”

Otkrio je da su i njegove sestre rekle mami i tati da ih roditelji njegove bivše djevojke ne žele na njegovom sprovodu. Upitan zašto se čini da su njegovi roditelji prihvatili vijest o njegovoj smrti, odgovorio je: “Trčali su uokolo i zvali našu drugu obitelj da vide jesu li išta čuli, prema onome što mi je rečeno. Tada zapravo nisu ništa znali otišao tako da su moji roditelji jednostavno pretpostavili ‘da, umro je’.”

Calluma su također pitali kako je prijevara mogla trajati šest mjeseci, na što je priznao: “Bio sam samo zaokupljen životom i poslom i onda sam kao čekao – nisam se čuo s roditeljima neko vrijeme, Pitam se što se događa? Nazvao sam ih i moji mama i tata su rekli: ‘Živ si?’ Moja mama je bila potpuno uplakana, a moj tata je bio samo zaprepašten – bio je samo kao ‘što se dođavola događa?'”

Callum je potom ispustio još jednu veliku bombu. Otkrio je da je njegova sestra zapravo rekla njegovim roditeljima da je izboden na smrt. “Čekaj, čekaj, čekaj, ti si ubijen?” – upitao je jedan od nevjernih domaćina. “Niste mrtvi u nesreći svojom rukom, netko vas je ubio! Ovo je najluđi telefonski poziv koji smo ikada imali. Jeste li bili osoba koja bi bila izbodena?”

Callum je tada komično odgovorio: “Nisam bio u nekim bandama, ali reći ću, u tom trenutku, ne bi bilo čudno da me izbodu.” Zaključio je rekavši da su njegovi mama i tata bili ‘šokirani’ kad su saznali da je on zapravo živ te da je tog vikenda požurio kući kako bi ih uvjerio da je to doista on. Nepotrebno je reći da je Callum potvrdio da on i njegovi roditelji zapravo više ne razgovaraju s njegovim sestrama.

Previous articleFilipović od iduće godine komunalni doprinos povećava za 10%
Next articleVladimir Putin je ‘doživio srčani zastoj u hotelskoj sobi’ i bio ‘reanimiran’ prije prelaska na intenzivnu njegu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here