Home Sport Ronaldo na utakmici s Ganom zavukao ruku u gaćice, izvadio nešto pa...

Ronaldo na utakmici s Ganom zavukao ruku u gaćice, izvadio nešto pa to pojeo

259
0

Nogometaši Portugala pobijedili su jučer reprezentaciju Gane 3:2 u utakmici prvog kola u skupini H na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Strijelci za Portugal bili su Cristiano Ronaldo (65. minuta) iz kaznenog udarca, Joao Felix (78.) i Rafael Leao (80.), dok su za Ganu golove postigli Andre Ayew (73.) i Osman Bukari (89.).

Najboljim igračem utakmice proglašen je Ronaldo, a i događaj o kojem se najviše priča nakon utakmice vezan je za Ronalda. Točnije, dva događaja. Prvi je sporan prekršaj za kazneni udarac nakon kojeg je Ronaldo zabio prvi gol na susretu, a drugi trenutak postao je jutros viralan na Twitteru.

Naime, Ronaldo je snimljen kako, u nekom trenutku utakmice, zavlači ruku u hlačice te iz njih izvlači nešto što je odmah stavio u usta i pojeo. Zasad se ne zna što je to Ronaldo pojeo. Fanovi na Twitteru su odmah povukli paralelu s Joachimom Löwom, bivšim izbornikom Njemačke koji se proslavio po tome što je gurao ruku u hlače te je onda mirisao.

“Odradio je Jogija Löwa”, najčešći je komentar na društvenim mrežama. “Što to radi Ronaldo? Zar je naglo ogladnio?”, “Čovjek očito u gaćicama drži grickalice, nema tu ništa čudno” i “Vidi se da jako osjeti da je odnedavno nezaposlen” još su neki od komentara

Previous articleIranski vojni savjetnici ubijeni na Krimu
Next articleDragulj Dalmacije ima sve predispozicije za postati nautičko središte Mediterana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here