Home Mozaik Wau, što je napravila žena s testom za trudnoću! Zbog bizarnog iznenađenja...

Wau, što je napravila žena s testom za trudnoću! Zbog bizarnog iznenađenja ljudima se okreće želudac (VIDEO)

133
0

Korisnica TikToka zgrozila je pratitelje kada je objavila da je suprugu rekla da je trudna. Dok je ona očito smatrala objavu trudnoće slatkom i romantičnom, druge nije mogao ne iznenaditi jedan detalj, a svi su izjavili isto.

Naime, Taylor Watson objavila je snimku na kojoj hoda prema partneru. Dok je to činila, nosila je pozitivan test na trudnoću koji su mogli vidjeti samo ona i kamera. Kad je stigla do njega, upitala je: “Dušo, mogu li ti izmjeriti temperaturu?”

Njezin muž širom je otvorio usta misleći da će mu žena staviti toplomjer pod jezik. Zatim mu je rekla da spusti jezik i pogleda što kaže “toplomjer”. Njezin zbunjeni partner zatim ga je izvadio iz usta i spustio pogled, a ona je upitala: “Dobro, što piše?”

@taylormakesvideos Sweetest pregnancy reveal! ❤️ #couple #goals #fyp ♬ original sound – Taylor Watson

Kada je shvatio o čemu se radi, muškarac je razrogačio oči od iznenađenja i oduševljenja i uzviknuo: “Trudna si?!” Dok je buduća mama vrištala od uzbuđenja, on je ustao kako bi je zagrlio i proslavio vijest o njihovoj bebi.

Taylor nije mogla biti uzbuđenija što će podijeliti video sa svojim pratiteljima, uz objavu naslova: “Najslađe otkriće trudnoće.”

Međutim, drugi nisu mislili tako, jer su svi istaknuli isti zbunjujući detalj o tome kako je objavila vijest.

“Zna li on gdje je to bilo?”, upitao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “A nije ni registrirao da se popiškila po njemu i sad mu je u ustima…”

“Nadam se da je to bio dodatni test na trudnoću”, glasio je jedan komentar.

Međutim, neki su rekli kako misle da je sve to dio njezina plana i pokušali razjasniti zabunu.

“Možda je radila čisti test i napisala rezultat samo da bi izgledalo kao da je trudna”, napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “Očito lažni test!”

Previous articleRoy Keane ispričao kakav mu je bio prvi spoj sa suprugom. Voditelj ostao bez teksta (VIDEO)
Next articleUkrajinska slikarica nacrtala je portret Gvardiolu kojeg je on dao majci za Božić (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here