Home Sport Rožman: Žao mi je zbog propuštenih prilika, u Osijek nećemo s bijelom...

Rožman: Žao mi je zbog propuštenih prilika, u Osijek nećemo s bijelom zastavom!

284
0

Rijeka nije uspjela doći do tri boda u Gorici, a već u nedjelju je čeka još jedno teško gostovanje u Gradskom vrtu kod Osijeka.

Trener Rijeke Simon Rožman zadovoljan je kako su se njegovi igrači postavili protiv Gorice, ali mu je žao za propuštenim prilikama.

„Čestitke igračima s obzirom na stanje u kakvom smo nakon osam utakmica. Bili smo jako kompaktni, praktički nismo dozvolili niti jednu pravu šansu Gorici, a s druge strane žao mi je za jednom ili dvije naše prilike koje su bile jako dobre. Na kraju moramo biti zadovoljni s obzirom na ritam u kojem jesmo. Zaslužili smo na kraju barem bod“ – rekao je Rožman pa nastavio:

„Gostovanje kod Osijeka u nedjelju? Imamo dva dana odmora i već u subotu krećemo za Osijek, opet nema nikakve pripreme osim regeneracije. Stradao nam je opet jedan ili dva igrača, riječ je o mišićnim ozljedama jer nakupio se umor i teren je bio dosta težak. Odabrat ćemo zdrave pa pokušati opet nešto improvizirati da bi preživjeli. No, ne idemo s bijelom zastavom, želimo odigrati hrabro i kompaktno“ – zaključio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here