Home Mozaik Ručak u restoranu s mačkama na stolu izazvao negativnu ocjenu. Vlasnik gostu:...

Ručak u restoranu s mačkama na stolu izazvao negativnu ocjenu. Vlasnik gostu: “Zapamti da si nastao od majmuna”

286
0

Valencia, ugostitelj, ne prihvaća recenziju gošće i moli je da napusti restoran

„Ono što nije prihvatljivo je da mačke tumaraju oko stolova i jedu s tanjura. To nije restoran, to je zoološki vrt.” Ovo je recenzija jedne mušterije restorana u Valenciji kojoj se nije svidjela prisutnost životinja na stolu dok je jela. S komentarom se vlasnik restorana nije složio pa ju je pozvao da napusti restoran s obzirom na to da nije ljubiteljica životinja. Spor se zatim pojačao kada je potonja dodala da je samo izgubila novac te da u toaletu nije bilo ni ručnika i toaletnog papira. Vlasnik je odgovorio: «Zapamti da si nastala od majmuna, te da ako nema papira, možeš ga zatražiti i da ovdje nema mjesta za one koji ne vole životinje».

Na webu različita mišljenja o recenziji

U restoranskoj industriji recenzije su sada postale bojno polje između kupaca, koji su sve zahtjevniji, i vlasnika, koji su sve manje pažljivi.

Ručati za stolom sa životinjama koje nisu vaše je upitan izbor zbog kojeg nekoliko korisnika staje na stranu  jednih ili drugih. Jasnu podjelu ističe valencijski influencer Jesús Soriano, branitelj profesionalaca u restoranskom sektoru, koji u objavama na X postavlja pitanje svojim pratiteljima tko bi mogao biti u krivu, a tko u pravu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here