Home Vijesti RUPE BEZ DNA: Grad Rijeka u minusu 70, a Županija 15 milijuna...

RUPE BEZ DNA: Grad Rijeka u minusu 70, a Županija 15 milijuna kuna

1623
17

Brojke iz polugodišnjeg izvještaja o izvršenju gradskog proračuna svjedoče o daljem srozavanju gradskih prihoda koji su gradsku blagajnu doveli u minus od gotovo 70 milijuna kuna. Radi se o prenesenom minusu iz prošle godine od gotovo 50 milijuna kuna, kojem sada treba pridodati i manjak od 18 milijuna kuna u prvom polugodištu 2010. godine. Najveći podbačaj zabilježen je u ostvarivanju prihoda od od prodaje zemljišta i prava građenja. Planirani prihodi po toj stavci iznosili su gotovo 140 milijuna kuna, a ostvareni su u iznosu od samo 13,1 milijuna kuna.


Trojac za proračunski deficit od gotovo 100 milijuna kuna:
Komadina, Obersnel i Jovanović

U ništa boljoj situaciji nije ni županijski proračun. Prihodi proračuna u padu su za čak 20 posto u odnosu na plan, što je rezultat slabije naplate poreza na dohodak, odnosno smanjenja zaposlenosti u PGŽ.

Previous articleRoditelji s Viškova protiv uvođenja imovinskog cenzusa za plaćanje vrtića
Next articleSanader preko Bandića rješavao milijunska Ježićeva dugovanja?

17 COMMENTS

 1. Jest ćemo i travu ako treba, samo nam ne dirajte drugove obersnela, komadinu i jovanovića!

  Zahvalni Riječani.

 2. SDP = HDZ = glad
  glasajte samo za nekog drugog na izborima samo ne za ovo ujedinjeno smece naizgled na suprotnim stranama !

 3. E pa šta je to sve će to da ups drugovi, narod da plati pa povisit čemo cijene vode ,komunalija odvoza smeća, gradskog poreza,prireza i nema problema itd ,e još moramo spomenik brod galeb da utroštimo koji milijonček ,jer eto turisti če da na hrle u brod ikonu našeg Broza, našega dičnog maršala ,koga nam je naša borba dala da imamo oba su pala.A povijest je naša 1945 g. počela nama, ah to su prošla vremena i sad neka neka nama naše lijepe partizanske kape jer to su lijepe kape … eto performans naš je to koji eto moramo platiti ,umjetnička sloboda je skratiti malo zastavu hrvatsku tko se buni fašista ,a tko ne antifašista itd. nastavak priče drugom zgodom …šmrk fašizmu figa narodu.

 4. @Riječanin baš slatko kako ne možete preskočit te partizane pa da su od zlata – kad god se neko govno spominje, e tu i partizane spomeni…. jado i patetiko, to Riječanin si izvuci iz dupeta i stavi Fiuman kao što ti srce očito i želi, il si samo jedan od otpadnika bez indentiteta koji random pljuje pa di pošprica – uostalom tako ***********.

 5. riječan(in?) za pocetak nauci hrvatski pravopis kad si takav domoljub. nick za pocetak.a ako vec ne znas razlikovat č i ć pisi ko ja lijepo bez kvacica. iako, ne bi te ni to spasilo jedinice iz hrvatskog

 6. DRUGOVIMA OBERSNELU I JOVANOVIĆU KRIVA DRŽAVNA VLAST ZA PRORAČUSKU RUPU, ALI GLE ČUDA PA IMA DOSTA USPJEŠNIH GRADOVA I OPĆINA U HR NA ČIJEM ČELU SU SDP-OVCI I . PA KAKO ONI USPJEŠNI POPUT KOPRIVNICE A RIJEKA NEUSPJEŠNA.
  VEĆIH NESPOSOBNJAKOVIĆA OVAJ GRAD NE MOŽE IMATI OD OVE DVOJCE.

 7. A u zupaniji zaposljavaju Danija Poropata, neka im to sve rijesi, NEKA NE PLATE POREZ I SVE RIJESENO …

  nije ni cudo da mu je sin zupanijski vijecnik …

  evo rijesenje krize NEPLACANJE POREZA DRZAVI i dobiti ce samo uvjetnu kaznu ali nema veze sve za gradane ! !

 8. pa već kada se govori o klopanju trave…dajte drugovi, drugarice i njihovi adezeovi pandani počnite sa AMBROZIJOM….sve se više širi, a škodna je za taj napačeni narod….pa dajte doprinos da barem alergiju ne dobije !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here