Home Sport Ruski kapetan: Ja sam za Putina, mi smo za pravednu stvar

Ruski kapetan: Ja sam za Putina, mi smo za pravednu stvar

108
0

Ruski kapetan Artem Džjuba (34) javno je izrazio podršku ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu. Igrač moskovskog Lokomotiva za ruske je medije rekao: “Uvijek sam osjećao da je Rusija moja zemlja. Dugo sam razmišljao hoću li ići igrati u inozemstvo, a bilo je trenutaka kada sam želio otići u lige Petice. Čak i da me zovu, a neće, ne bih išao.”

A onda je nastavio: “Zašto ne bih išao? Zbog cijele situacije, zbog radikalnog odnosa prema nama. Mislim da to nije lijepo. Skinuli su sve maske i pokazali taj odnos. Ako se tako ponašate prema nama, onda nam niste ni potrebni. Zapravo, ne mogu ih podnijeti. Vjerujem u svoju zemlju, ja sam patriot i volim je.”

“Povijest će prosuditi o svemu. Sada sam u potpunosti za predsjednika Putina, to ne skrivam i direktno govorim. Za svoju sam zemlju. Takav sam i bit ću uz svoju zemlju do kraja života. Povijest će prosuditi tko je u pravu, a tko ne, a ja ću vjerovati do kraja da smo mi za pravednu stvar.”

Džjuba je u karijeri igrao za Spartak Moskvu, Tom Tomsk, Rostov, Zenit, Arsenal iz Tule i Adanu Demirspor. Za reprezentaciju Rusije je od 2011. odigrao 55 utakmica i zabio 30 golova.

Previous articleLista za Rijeku predstavila nositelje lista za mjesne izbore: ‘Rijeka se voli od mjesnog odbora’
Next articleVIDEO: Wagnerova zastava vijori se u Bahmutu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here