Home Vijesti Ruski voditelj najavio koncentracione logore i sterilizaciju protivnika slova Z!

Ruski voditelj najavio koncentracione logore i sterilizaciju protivnika slova Z!

196
0

Ugledni ruski državni televizijski voditelj upozorio je da će se protivnici ruskog rata u Ukrajini suočiti s oštrim kaznama, uključujući koncentracijske logore i sterilizaciju.

Karen Shakhnazarov, pro-Putinov filmaš, rekao je da svi protivnici slova Z, simbola ruske invazije, neće imati milosti’, piše Daily Mail.

“Protivnici slova Z moraju shvatiti da za njih neće biti milosti”, rekao je Šahnazarov, koji vodi državni filmski studio Mosfilm, na državnom ruskom televizijskom kanalu Rusija 1.

“Sve je postalo vrlo ozbiljno. U ovom slučaju to znači koncentracijske logore, preodgoj i sterilizaciju.” Shakhnazarov je kasnije tvrdio da su njegovi komentari izvučeni iz konteksta, ali nije se dalje širio.

Putin je nedavno usporedio oporbene figure s komarima i izdajicama koji pokušavaju oslabiti zemlju po nalogu Zapada. Ruski predsjednik pozvao je županiju da se pročisti od oporbe.

“Ruski narod će uvijek moći razlikovati prave domoljube od ološa i izdajnika i jednostavno će ih ispljunuti kao komarca koji im je slučajno uletio u usta i ispljunuti ih na pločnik”, rekao je Putin u ožujku.

“Uvjeren sam da će ovakvo prirodno i nužno samopročišćavanje društva samo ojačati našu zemlju, našu solidarnost, koheziju i spremnost da odgovorimo na sve izazove.”

Zatvoreni ruski oporbeni čelnik Aleksej Navaljni rekao je u srijedu kako se boji da ga Kremlj sprema poslati u zatvor za mučenje koji je poznat po seksualnom nasilju u pokušaju da ga spriječi da progovori protiv invazije.

“Čuo sam glasine da ću biti prebačen u koloniju visoke sigurnosti u Melekhovu, gdje osuđenicima vade nokte”, napisao je na svom Twitteru.

Previous articleValentina je odlučila ostaviti miran život u Donjecku i pridružiti se Putinovim trupama. Njezin sinčić sada je siroče…
Next articleIskusite ljepote Rijeke iz zraka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here