Home Mozaik Ruskinja trpila strašne bolove, hitno završila na operaciji: Kirurzi iz nje izvukli...

Ruskinja trpila strašne bolove, hitno završila na operaciji: Kirurzi iz nje izvukli nešto crno i odvratno

75
0

Žena je otišla na hitnu jer je imala jake bolove u trbuhu, stalne mučnine i povraćanje. Kada su joj kirurzi otvorili želudac, vidjeli su veliku loptu koja je na prvi pogled izgledala kao vanzemaljski oblik života.

Ministarstvo zdravstva Moskovske oblasti objavilo je da je 22-godišnja Ruskinja primljena na hitni odjel bolnice u Ramenskojeu na periferiji Moskve. Žalila se na jake bolove u trbuhu, stalne mučnine i povraćanje. Bila je nužna hitna operacija.


Ispostavilo se da je pacijentica dugo jela svoju kosu, a u želucu joj se stvorila kuglica od 45 centimetara teška 1 kilogram.

Kako bi uklonili dlaku, liječnici su napravili rez u pupku i pristupili unutarnjim organima. Kroz prednju trbušnu stijenku napravili su umjetni ulaz u želučanu šupljinu i iz nje izvukli klupko dlake.

Operacija je uspješno završena. Žena se trenutno osjeća dobro i puštena je kući, javljaju ruski mediji.

Savjetovano joj je da krene s psihoterapijom kako bi spriječila sličnu priču.

Što je trichophagia ili Rapunzelov sindrom?

Prema liječnicima, gutanje vlastite kose može biti posljedica mentalnog stanja poznatog kao trichophagia ili Rapunzelov sindrom.

Previous articleUhićen nacist koji je maltretirao Indijce i crnce po Zagrebu
Next articleKrvava bitka u katakombama Bahmuta: Wagnerovci su upali u važan podzemni kompleks, sve podsjeća na pakao Azovstala

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here