Home Mozaik Ryanair ima tri “tajna” aviona, otkriveno čemu služe

Ryanair ima tri “tajna” aviona, otkriveno čemu služe

51
0

Čemu služe 3 “tajna” aviona zrkoplovne kompanije Ryanair? Nedavno je objavljeno da Ryanair traži pilote i prve časnike za ove letjelice. Ryanair raspolaže s 533 zrakoplova: Boeinga 737, Boeinga 737 Max i Airbusa A320. Ryanair namjerava imati malu flotu privatnih zrakoplova. To uključuje potrebu za smanjenjem vremena čekanja za rezervne dijelove ili potrebu za brzim premještanjem tehničara s jednog mjesta na drugo.

Ova tri zrakoplova svakodnevno se kreću između 91 sjedišta tvrtke. Upućeni u planove letenja objašnjavaju da se ti zrakoplovi ponekad koriste za dovođenje direktora Ryanaira na različite press konferencije koje se održavaju istog dana u različitim gradovima. Službeno postojanje ova tri aviona otkriveno je nakon objave oglasa za posao službenoj web stranici Ryanaira.

S ovim zrakoplovima Ryanair također ima mogućnost premještaja letačkog osoblja koje će morati zamijeniti osoblje koje je prekoračilo dopušteno radno vrijeme ili je na bolovanju. Avion ima 8 sjedala, osim mjesta za dva pilota.

Previous articleNijemci: Pravilo je bilo da Kramarić igra ako je spreman. Sad je bio gledatelj
Next articleVremenska prognoza za ostatak tjedna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here