Home Biznis Ryanair prema Rijeci ostavlja samo jednu liniju!

Ryanair prema Rijeci ostavlja samo jednu liniju!

1422
0

Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair iz prodaje je povukao čak 15 međunarodnih linija prema Hrvatskoj za ljeto 2021. godine. Radi se o linijama prema Puli, Rijeci, Zadru i Splitu.

Ryanair je do početka studenog u prodaji imao linije Berlin – Pula te Beč – Split, no povučene su iz prodaje i trenutno nije moguće kupiti karte na navedenim linijama ove poznate irske aviokompanije za ljetni red letenja sljedeće godine, javlja Croatian Aviation.

Tek jedna linija prema Rijeci

Ryanair će idućeg ljeta prometovati na nekoliko linija prema Puli te na jednoj prema Splitu iz Dublina. Kompanija trenutno nudi tek jednu liniju prema Zračnoj luci Rijeka za ljeto 2021. godine. Radi se o liniji Frankfurt Hahn – Rijeka koja je prometovala i ove ljetne sezone. Ovaj je poznati avioprijevoznik prošle godine prometovao iz glavne frankfurtske zračne luke prema Rijeci, što je za putnike bila puno bolja opcija od 115 kilometara udaljenog Hahna.

U prodaji za sljedeću ljetnu sezonu trenutno nema linija iz Londona i Bruxellesa za Rijeku, dok je ranije ukinuta dugogodišnja linija Stockholm – Rijeka. Prema trenutno dostupnom redu letenja, u prometu će biti tek spomenuta linija iz Frankfurt Hahna prema Rijeci.

Zadarska zračna luka imala je velike najave Ryanaira i partnerske kompanije Laudamotiona za ovogodišnju ljetnu sezonu, no zbog izbijanja pandemije većina ranije najavljenih linija ipak nije pokrenuta, a kompanija je u prodaji nudila sve linije za sljedeću ljetnu sezonu, ostavljajući time prostor za baziranje zrakoplova u Zadru i veliku ekspanziju na hrvatskom tržištu.

Povučeno 11 linija prema Zadru

Početkom studenog Ryanair je iz prodaje za iduću godinu povukao čak 11 linija prema Zadru:

Aarhus – Zadar

Hamburg – Zadar

Maastricht – Zadar

Bremen – Zadar

Toulouse – Zadar

Riga – Zadar

Kaunas – Zadar

Liverpool – Zadar

Cork – Zadar

Dublin – Zadar

London – Zadar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here