Home Sport Samo je jedan čovjek iz Jakirovićevog stožera odbio Dinamo i ostao u...

Samo je jedan čovjek iz Jakirovićevog stožera odbio Dinamo i ostao u Rijeci, oglasila se i Armada!

485
1

Dinamo je danas uzeo Sergeja Jakirovića s mjesta trenera Rijeke tako što je, a da o tome nije obavijestio riječki klub, sve dogovorio s Jakirovićem i onda aktivirao odštetnu klauzulu koju je Jakirović imao propisanu ugovorom. Osim Jakirovića, Dinamo je uzeo i njegov gotovo cijeli stožer.

Jedan je čovjek odbio napustiti Rijeku i otići u Dinamo. Taj čovjek je Radomir Đalović, dosadašnji Jakirovićev pomoćnik koji je u klub stigao još kao pomoćnik Draganu Tadiću i Faustu Budicinu. “Ne mogu tako nešto napraviti Rijeci”, navodno je izjavio Đalović.

Oglasila se i Armada kratkom porukom na Facebooku: “Ostajemo kao i uvijek samo klub i mi. Sami protiv svih!” stoji u objavi Armade uz fotografiju s transparentom na kojem piše: “HNK Rijeka: Ništa nije sveto sve je bruto i neto!”

1 COMMENT

  1. Pošten čovek,Srbin od reči a ne”sevdalija” koji svako veče samo briše prašinu sa korica Zelene knjige i kome Mostar ne beše dobar.Nemam više šta da kažem Sami razmislite kad ocenjujete ljude ,nemoraju ni sve dlakave breske da budu bolje od nektarina.Para i uvlačenje u pakšu su neverovatno privlačne nekim etnosima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here