Home Sport Samo mjesec dana nakon što je izašao iz zatvora Boris Becker je...

Samo mjesec dana nakon što je izašao iz zatvora Boris Becker je dobio sjajno plaćeni posao

207
0

Vlasnik mreže Warner Bros Discovery potvrdio je da će Boris Becker (55) komentirati glavni meč dana na prvom Grand slam turniru sezone Australian Openu, te kao stručni komentator analizirati druge mečeve. No Bild je objavio kako Becker neće putovati u Melbourne, već će komentirati iz studija u Münchenu.

Boris Becker tek je izašao iz zatvora i odmah zaradio pola milijuna eura; legendarni tenisač progovorio je o životu iza rešetaka

‘Drago mi je što se Boris Becker vraća u naš tim Eurosporta na Australian Openu. Od 2017. godine Boris je sastavni dio teniskih prijenosa na Eurosportu’, istaknuo je Jochen Gundel, jedan od menadžera njemačke podružnice Warnera.

Njegov odvjetnik objasnio je da je Becker ‘odslužio kaznu’ i da ‘ne podliježe nikakvim kaznenim ograničenjima u Njemačkoj’.

Posao je to koji je radio još od 2017. godine, međutim nakon što je završio u zatvoru njegov posao obavljao je Mischa Zverev.

Becker je koncem travnja u Londonu osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog financijskih prijestupa. Pušten je 15. prosinca nakon osam mjeseci pritvora i protjeran je iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Bivši svjetski broj jedan je tijekom karijere osvojio 49 turnira u karijeri pri čemu šest Grand Slam naslova – tri Wimbledona (1985., 1986., 1989.), dva Australian Opena (1991., 1996.) i US Open (1989.).

Previous articleDanski obavještajac: ‘Putin je u prvim tjednima invazije zapravo bio blizu pobjedi. Znam što je bila ključna pogreška‘
Next articleEmmanuel Banda novi igrač HNK Rijeka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here