Home Mozaik Sandru suprug uhvatio s beskućnikom u autu i pretukao ga: Zavodniku se...

Sandru suprug uhvatio s beskućnikom u autu i pretukao ga: Zavodniku se od tada život okrenuo naglavačke (VIDEO)

364
0

U ožujku ove godine obišla je snimka iz Brazila na kojoj bijesni suprug tuče beskućnika koji je s njegovom ženom vodio ljubav u automobilu. Život zavodnika s ulice od tog se dana drastično promijenio, a njegove fotografije s društvenih mreža na kojima uživa u luksuzu preplavile su latinoameričke portale.

Riječ je o Givaldu Alvesu de Souzi, koji je, sudeći prema njegovom Instagram profilu, u međuvremenu prilično napredovao u životu. Naime, on se slikao kako se sunča i brčka u bazenu, a na jednoj od fotografija vidi se kako putuje avionom s kapom na kojoj piše “Turska”.

Po ostalim snimkama i slikama čini se da se prilično proslavio. Čak se i slikao s djevojkom za koju tvrdi da je njegova “obožavateljica”, no ona je kasnije tražila da joj zamagli lice. Snimljen je i kako se tetovira i svira gitaru u kafiću.

Što se tiče nevjerne supruge, ona se zove Sandra Mara Fernandes (33) i svojedobno je izjavila da se Givaldu ponudila pomoći i olakšala mu beskućnički život. Suprug ih je pronašao u autu nakon što mu se supruga nije javljala i mislila je da je nepoznati muškarac siluje, ali je odmah demantiran.

Givaldo je rekao policiji da se sve dogodilo nakon što mu je žena predložila da uđe u njezin auto i zavela ga. Kako prenose mediji, policiji je ispričao da ga je ona zamolila da se “igra s njom”.

Previous articleLuka u velikom preokretu ispisao povijesti i srušio Ronalda!
Next articleCetinjski monstrum prije masakra krenuo u crkvu: Ubijao po narudžbi, 15 dana ranije napravio nešto jezivo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here