Home Vijesti Cetinjski monstrum prije masakra krenuo u crkvu: Ubijao po narudžbi, 15 dana...

Cetinjski monstrum prije masakra krenuo u crkvu: Ubijao po narudžbi, 15 dana ranije napravio nešto jezivo

587
0
Ubojica sa suprugom

Mještani pričaju da je Borilović prije pokolja išao u crkvu, a da je 15 dana prije pokolja upao u susjedovu kuću i sve unutra polomio!

Vuk Borilović (34) iz Cetinja, koji je u petak ubio 10 ljudi, među kojima dvoje djece, i ranio šestero ljudi, prije stravičnog zločina otišao je u crkvu i pomolio se Bogu, saznaje Kurir! Borilović se potom vratio u obiteljsku kuću u cetinjskom naselju Medovina i napravio krvavi pir.

“Prije nego što je pobio nedužne ljude i djecu među njima, Vuk je otišao u crkvu i pomolio se Bogu. Zatim je uzeo pušku i krenuo ubijati, a konačno je zaustavljen nakon pucnjave u kojoj su učestvovali policija i mještanin Nenad Kaluđerović”, ispričao je izvor Kurira i dodao:

“Sumnja se da je zločin planirao jer je suprugu i troje djece ranije sklonio izvan Cetinja. Pripremio je i lovačku pušku i čak dva okvira streljiva, a onda je počeo redom ubijati po kućama. Iako je morao puniti nove metke, radio je to brzo i rutinski gotovo sat vremena. Ubio je 16 ljudi i ispalio više od 100 hitaca, na kraju u policiju i hitnu pomoć. Po priči mještana, njegova je obitelj jedna od najstarijih i najuglednijih na Cetinju.”

“Borilovići već godinama redovito idu u crkvu, a svaki Badnjak pred samostan donose badnjak. Vuk je redovito sudjelovao u tim svečanostima. Gdje će mu duša, kakvo je zlo ušlo u njega, zašto je pobio komšije i dvoje djece”, pričaju očajni Cetinjani.

Dodaju da je Borilovićeva kuća pokrivena kamerama i da bi to donekle moglo razriješiti zagonetku što je ubojicu potaknulo na masakr. “Vuk je imao videonadzor i unutar i izvan obiteljske kuće. Cijelo dvorište prekriveno je kamerama koje je policija odnijela nakon zločina. Trebalo bi utvrditi što je ubojica radio nakon što je došao iz crkve”, kažu mještani. Prema podacima crnogorske policije, Borilović je imao dosje i nedavno je nepravomoćno osuđen zbog nasilničkog ponašanja.

“Borilović je u mladosti imao četiri ili pet prijava za nasilničko ponašanje, a posljednji put, prije otprilike šest mjeseci, prvo je verbalno, a zatim i fizički napao kolegicu M. L.”, piše crnogorski Dan i dodaje: “Nakon sukoba na poslu, Borilović se udaljio kod sebe u naselju Humce, povrijedio ga, oštetio mu automobil i gađao njegovu kuću kamenjem.”

Kako prenose crnogorski mediji, M. L. je tada prijavila Borilovića, koji je potom priveden u policiju. Borilović je osuđen u srpnju ove godine i za ovo kazneno djelo mu je određeno nošenje lisica na nogama, piše Dan i dodaje da se Borilović žalio na ovu presudu i da je ona nepravomoćna.

Kako su ispričali Cetinjani, on se posljednjih mjeseci čudno ponašao, sumnjao je da ga ucjenjuju i da ga susjedi potkradaju. Petnaestak dana prije zločina upao je u susjedovu kuću, razbijao i razbijao”, ispričali su mještani. Podsjetimo, kolege Vuka Borilovića kazali su da je on “u Nacionalnom parku radio više od pet godina”.

“Bio je voditelj ekološke higijenske službe, zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara… Bio je vrijedan čovjek, ali u zadnje vrijeme se primijetilo da se povukao, bio je kao Vuk samotnjak. Došao bi na posao, napravio što treba, a onda bi se izolirao, distancirao od svojih kolega. Bio je kolega i prijatelj koji je u životu činio sve da pomogne i onima koje voli i onima koje ne voli – to se na njemu vidjelo”, rekao je kolega za podgoričku Pobjedu i dodao da se Boriloviću vjerojatno pomračilo u glavi.

U petak oko 15.30 pomahnitali Vuk Borilović prvo je ubio svoje stanare Natašu Pejović Martinović (35) i njezine sinove Mašana (11) i Marka (8), a potom i njihova obiteljskog kuma Milana Mitrovića (37), strica Gorana Đurišića. (54 ) koji su ga pokušali spriječiti, a potom i komšije Rajko (56), Dimitrije (81) i Danica (74) Drecun, te Danijela (51) i njena sestra Aleksandra (52) Radunović.

Previous articleSandru suprug uhvatio s beskućnikom u autu i pretukao ga: Zavodniku se od tada život okrenuo naglavačke (VIDEO)
Next articleOptužnica protiv ‘kralja Korza’ – zašto osumnjičenici nisu u istražnom zatvoru i koja je u svemu uloga ex ministra Marića?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here