Home Mozaik Sanja (29) otvorila dušu: Spavala sam s kirurgom na hitnoj dok me...

Sanja (29) otvorila dušu: Spavala sam s kirurgom na hitnoj dok me zabrinuti dečko čekao ispred mene

227
0

Sanja (29) iz Beograda odlučila je podijeliti svoju ispovijest i otkriti kako je godinama varala supruga.

Naime, kako je istaknula, ova je djevojka bila u skladnoj vezi sa svojim partnerom, stručnjakom iz područja digitalnog marketinga, a budući da je i ona zaposlena u stranoj IT tvrtki, financije im nikada nisu bile problem.

– Miloš i ja smo se zabavljali pet godina, a ni dan danas nemam nikakvo opravdanje ni pravi razlog zašto sam uradio to što sam uradio. On je gradska faca, urbani karakter, ima sve što većina današnjih djevojaka želi. S druge strane, uvijek sam bila na meti udvarača, lijepih, mladih, obrazovanih, iz Beograda. Sve je to bilo pogodno tlo za nas dvoje da se pomirimo. Naš odnos je bio super, putovali smo, izlazili u elitne gradske lokale, moji su ga voljeli, međutim, ja sam napravila glupost – kaže Sanja i objašnjava kako je do toga došlo:

– Kako smo se oboje kretali po gradu i u onim krugovima gdje vlada stalna konkurencija, jednog sam dana odlučila svoj fizički izgled dovesti do savršenstva i krenuti u teretanu. I tu počinje pakao. Vidjela sam ga, kao isklesanog. Sjećam se da sam radila vježbe za zadnjicu sa trakama i utezima, kada je on prišao i počeo trenirati pored mene i tako smo zapali u razgovor i počela sam trenirati svaki dan. Malo po malo osjetila sam zašto svaku večer nakon posla idem na trening i nisam si mogla odoljeti. Počeli smo se intenzivnije upoznavati, a onda mi je rekao da je po struci liječnik i da radi kao kirurg na Hitnoj, što me dodatno oborilo s nogu. Kirurg, lijep, mlad, zgodan ko bog – kaže ona i dodaje kako su započeli svoju avanturu:

– Jedne večeri u teretani pozvao me u laganu šetnju Tašom nakon što smo završili trening. Miloš mi je odmah bio u glavi i počela sam paničariti, ali nisam mogla odbiti. Ljudi, uživala sam u toj večeri, htjela sam još i još. Počela sam lagati svom dečku iz dana u dan. Viđala sam ga i na hitnoj, čekala ga nakon posla i slično. Bilo je pakleno balansirati između njega i Miloša, nisam znala više da se dogovorim gdje idem i zašto – priča Sanja i dodaje kako je došlo do dramatične situacije:

– Jednu večer mi je poslao poruku i rekao da ima pauzu nakon operacije i da radi noćnu smjenu te da bi volio da mu pravim društvo. Pogledala sam u telefon, pa u Miloša i obrnuto. To je trajalo nekoliko minuta, otišla sam do toaleta, pribrala se, izašla u dnevnu sobu i počela da kukam Milošu da me nesnosno boli stomak i da me mora voditi na hitnu. Sjeli smo u auto, on je doslovno prošao kroz crveno zabrinut za moje zdravlje, a ja sam bila u paklu. Poslala sam doktoru poruku da stižem i da me čeka na ulazu i primi kao hitan slučaj, da Miloš ne upadne. Tako je i bilo. Odvojio me od njega, odveo u svoju kancelariju gdje smo imali brutalan seks sat vremena, dok me je Miloš zabrinuto čekao u autu – priča Sanja svoje mračne tajne i objašnjava epilog svoje avanture:

– Nakon toga sam izašla iz hitne s nekim pretragama, pokazala ih Milošu i rekla da imam  upalu urinarnog trakta. Otišli smo kući i sutradan sam prekinula s njim. Nisam više mogao izdržati pritisak u glavi, osjećala sam se kao govno. Nakon toga sam ostala bez doktora, što da radim. Ni danas si ne mogu oprostiti ovo što sam učinila svom dugogodišnjem partneru – požalila se.

Previous articleDevet odličnih savjeta kako voziti kao profesionalac u zimskim uvjetima
Next articleSlaven bolji od Rijeke u prijateljskoj utakmici na Rujevici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here