Home Vijesti Sari je obećan posao konobarice, a onda je uslijedio horor: Prijateljica je...

Sari je obećan posao konobarice, a onda je uslijedio horor: Prijateljica je tjerala da spava sa osmoricom po noći

222
0

Nesretna žena (31) iz Uzbekistana prijavila se za posao konobarice u restoranu u Moskvi, no vlasnik ju je umjesto toga uhvatio i prisilio na seks s klijentima, prenosi Mash.ru. Šokantno je i to što je vlasnik restorana navodno najbolji prijatelj njezine majke.

Sara, čije prezime nije objavljeno iz sigurnosnih razloga, postala je robinja makroa koji ju je zatvarao u stan i svakodnevno dovodio muškarce da je siluju.

Posao je prihvatila 14. studenog i došla u rusku prijestolnicu kako bi se našla s maminom prijateljicom. Tamo ju je, navodno, “umjesto jutarnje kave dočekala zaključavši u stan u Radijatorskoj ulici broj 1”. Tom prilikom su joj oteli novac i dokumente.

Prve večeri jadnu ženu je, kako kaže, posjećivalo osam muškaraca u nizu. Sara dodaje da se boji brojati koliko ih je bilo u dva tjedna. Ako bi odbila, dobila bi batine i prijetilo joj se da nikada neće vidjeti svoje dokumente, novac i obitelj.

Srećom, Sara je nekako uspjela pobjeći iz zatočeništva. Odmah je otišla na policiju, a robovlasnica je privedena. Istraga je u tijeku.

Previous articleHrvatska je nakon grupne faze u samom vrhu! Bolji smo od Francuske, Argentine, Brazila…
Next articleReuters: Hrvatska ima previše ulične mudrosti da bi je Japan ‘pljačkao’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here