Home Mozaik ‘Saznat ću gdje živiš, pazi se!’: Antivakser prijetio članu posade zbog...

‘Saznat ću gdje živiš, pazi se!’: Antivakser prijetio članu posade zbog maske, pa je ovako kažnjen (VIDEO)

377
0

Unatoč činjenici da je prošlo godinu i pol dana od početka epidemije koronavirusa u svijetu, značajan je broj ljudi koji i dalje vjeruju da su pametniji od drugih, odbijajući poštivati ​​široko rasprostranjene mjere.

Kaošto je nošenje maske u avionu. Nešto što je pravilo broj jedan i bez čega je danas nemoguće ići s jedne destinacije na drugu.

Na letu United Airlinesa za Los Angeles izbio je spor između vrlo ljutog putnika i člana posade koji mu je nekoliko puta rekao da mora imati masku kao i svi drugi putnici. Uz člana posade, bilo je još nekoliko putnika koji su pokušali utjecati na problematične da se smire i poštuju pravila.

Budući da pilot nije htio poletjeti sve dok svi putnici nisu stavili maske na lice, jedan od njih to nije htio poštovati, zbog čega je ušao u sukob s posadom.

– Naći ću vas, pronaći ću vašu adresu, datum rođenja, broj zdravstvenog osiguranja čim izađem iz aviona – vikao je razbješnjeli antivakser nakon što mu je rečeno da avion neće poletjeti ako nema masku.

Ljutitog putnika pratio je pljesak ostalih, dok je član posade morao popiti vode kako bi se smirio koliko ga je putnik živcirao.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here