Home Vijesti SDP ne ide u prosvjede protiv Vlade

SDP ne ide u prosvjede protiv Vlade

1350
8

SDP-ovi zastupnici u Saboru Željko Jovanović, Luka Denona i Slavko Linić kritizirali su Vladinu politiku nečinjenja i smanjivanja mjera za poticanje zapošljavanja. Podsjetili su na SDP-ove zakonske prijedloge u saborskoj proceduri: Zakonu o porezu na kamate, Zakonu o rokovima plaćanja te izmjenama i dopunama Zakona o doprinosima. Navode da su izmjene zakona predlagali i ranije, ali da je HDZ-ova Vlada na to uglavnom ostajala gluha.

I dalje pozivaju Vladu premijerke Kosor da što prije odstupi, ali naglašavaju da mjesto rješavanja problema nije ulica. Nikome ne osporavamo pravo da sudjeluje u najavljenom prosvjedu na Markovom trgu, pa ni našim članovima, ali kao stranka nećemo prosvjedovati, rekao je Željko Jovanović. (Radio Rijeka)

Previous articlePrijave za popis stanovništva
Next articleMaškare istukle vlasnika lokala

8 COMMENTS

 1. Mislim da bi prije Riječani trebali prosvjedovati protiv aktualne riječke vlasti koja apslolutno ne radi ništa i koja je dovela grad Rijeku do siromaštva i bijede u svakom pogledu.

 2. Pače ti vjerovatno imaš HDZ-ovu iskaznicu i mislim da nisi dugo bio van Rijeke da vidiš “siromaštvoi bijedu u svakom pogledu”…

 3. alo, jel moze nesto barem malo originalnije? ili je zaista jedina sdp-ova kvaliteta da je hdz malčice lošiji?

 4. Maestro, ti onda imaš očito SDP-ovu iskaznicu ako ćemo tako raspravljati, milslim da bi ti trebao prošetati nekim hrvatskim gradovima ali i općinama pa bi se uvjerio kako Rijeka ipak gadno zaostaje.

 5. Pače griješiš, nemam SDP-ovu iskaznicu i niti sam je ikad imao. Prije ću glasat za SDP ili neku lijevu opciju nego za HDZ-ove kockaste glave i rodijake ili nedaj Bože za Kerume i slične njemu…..Iako ne osporavam da je i SDP izgubio mnogo kad je Milanović došao za predsjednika te stranke….
  LP

 6. Maestro, ja ti samo želim skrenuti pažnju kako u Hrvatskoj postoji mnogi gradovi (a u nekima je i SDP na vlasti) koji su u svome razvoju daleko otišli od Rijeke. Zar te ne zanima zašto Rijeka u posljednjih 20 godina stagnira ? I nemam ništa protiv da i dalje glasaš za svoje “ljepotane” iz riječkog SDP-a pa ćeš i dalje biti sretan i zadovoljan.

 7. zašto mediji do sada nisu prenijeli niti jedan komentar sa press Luke Denone, a obavezno je na svim pressicama SDP-a ?
  zato što je teško naći takvog glupana u politici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here