Home Vijesti SDP: Vladine mjere – igrokaz

SDP: Vladine mjere – igrokaz

1100
3

Riječki SDP sve posljednje vladine poteze oko brodogradnje, pa i najavljene izmjene uvjeta natječaja u drugom privatizacijskom krugu, smatra običnim igrokazom koji je započeo još bivši premijer Sanader. Tvrde da su to samo kozmetičke mjere koje vode u propast jednu od najvažnijih gospodarskih grana. Opet traže ostavku Vlade i raspisivanje prijevremenih izbora. SDP-ov zastupnik Slavko Linić izjavio je na konferenciji za novinare u Rijeci kako još nije kasno da se za spas hrvatske brodogradnje primijeni plan njegove stranke. U idućih šest mjeseci trebalo bi spojiti brodogradilišta, smanjiti broj zaposlenih, smanjiti gubitke i uložiti svjež novac u modernizaciju.

Linić i Luka Denona tvrde kako je hrvatska vlada pustila da brodogradnja potone. Naime, mnogo je ranije trebalo učiniti sve kako bi se smanjili gubici, modernizirali pogoni i racionalizirao broj zaposlenika.

Sve pokrenute antikorupcijske akcije događale su se upravo u predvečerje izvješća Europske komisije o napretku Hrvatske u pregovorima. Tonemo sve dublje, potonuće je, tvrde, samo pitanje dana. (HRT)

Previous articleKrao po crkvama pa kockao
Next articleUdruga dioničara Transadrije podržala upravu

3 COMMENTS

  1. pa normalno da je igrokaz.., ali to nije ništa u odnosu na sustavno zanemarivanje, neulaganje i uništavanje poslijednjih 20 godina.., ne samo brodogradnje već svih proizvodnih firmi, u cijeloj lijepoj našoj silovanoj. političari sram vas bilo.., crknite gamad..

  2. Kao što reče “goran”,sigurno će”dječaci ” u PAUL & SHARK “majacama i jaketama” od nekoliko 1000 kn, koja su standardna”opravica” Socijal Demokratske Partije naći “rješenje” za brodogradilišta , a pogotovo riječki oligarh i”kerum”, gsn. S.Linić, čovjek od formata !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here