Home Vijesti Šef Wagnera objavio uznemirujuću sliku poginulih vojnika: Evo koga je okrivio za...

Šef Wagnera objavio uznemirujuću sliku poginulih vojnika: Evo koga je okrivio za MASAKR: ‘Mjesto gdje skupljamo mrtve’ (FOTO)

124
0

Jevgenij Prigožin, osnivač zloglasne ruske plaćeničke skupine Wagner, objavio je na društvenim mrežama fotografiju za koju tvrdi da prikazuje desetke mrtvih Wagnerovaca, koji su navodno nestali 21. veljače.

Za njihovu smrt okrivio je “izgladnjivanje granatama” i “one koji su morali riješiti problem opskrbe Wagnera dovoljnom količinom streljiva”, prenosi Ukrajinska pravda.

Naime, Prigožin je na društvenim mrežama objavio fotografiju službenog zahtjeva ruskoj vojsci da Wagnerovu skupinu opskrbi streljivom kako bi mogli osvojiti Bahmut. Prigožin tvrdi da njegov zahtjev nije ispunjen.

“Nisu nam poslali streljivo. Ne daju nam ga još. Sada je 10 ujutro, 22. veljače. Nisu poduzeli nikakve korake da nam nabave streljivo”, objavio je Prigožin uz fotografiju mrtvih Wagnerovih plaćenika.

“Objavljujem fotografiju, to je jedno od mjesta gdje skupljamo mrtve. To su momci koji su jučer poginuli od takozvane gladi sa streljivom”, najavio je Prigožin, a zatim dodao: “Moglo je biti pet puta manje. Toliko će majki, žena i djece dobiti svoja tijela.”

Rusko ministarstvo obrane optuženo za “veleizdaju”

Podsjetimo, Prigožin je jučer optužio vodstvo ruskog Ministarstva obrane za “izdaju” zbog, kako je rekao, činjenice da njegova privatna vojna tvrtka, koja pokušava osvojiti Bakhmut, nije dobila potrebno streljivo.

“To je veleizdaja u trenutku kada se Wagner bori za Bahmut i svaki dan gubi stotine boraca”, rekao je tada Prigožin.

Previous articleVIDEO: Senzacionalan gol u rukometnoj Europskoj ligi. Ovo se ne viđa često
Next articleVIDEO: Biden pao dok se penjao stepenicama na avion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here