Home Mozaik Seksala se u automobilu, pa od osiguravajuće kuće dobila preko 5 milijuna...

Seksala se u automobilu, pa od osiguravajuće kuće dobila preko 5 milijuna dolara!

254
0

Jedna žena mogla bi dobiti 5,2 milijuna dolara odštete nakon što je dobila spolno prenosivu infekciju dok je imala seks u automobilu, javlja CNN.

Amerikanka, koja je u sudskim dokumentima identificirana kao “M.O.”, rekla je da se zarazila humanim papilomavirusom (HPV) tijekom seksa sa svojim tadašnjim partnerom u njegovom automobilu.

Ovog tjedna Žalbeni sud u Missouriju potvrdio je presudu kojom se M.O.-u odobrava pozamašan iznos koji će joj platiti osiguravajuća kuća Geico.

Prema sudskim dokumentima, M.O. je rekla da je saznala da je zaražena HPV-om 2018. godine i tvrdila je da je njezin bivši partner znao da ima virus, ali joj nije rekao, prouzročivši joj “zdravstvene troškove” i nanijevši joj “mentalnu i fizičku bol i patnju”.

U veljači 2021., žena iz okruga Jackson rekla je kompaniji Geico, poznatoj u Sjedinjenim Državama po popularnoj maskoti zelenog gekona, da namjerava tražiti milijun dolara odštete nakon seksa u Hyundaiju svog tadašnjeg partnera, tvrdeći da polica osiguranja pokriva njene “povrede”.

Osiguravajuća kuća je odbila platiti, a suđenje je počelo i završilo u korist M.O.

Na sudu se utvrdio da je u automobilu osiguranika “bilo seksualne aktivnosti koja je izravno izazvala, ili izravno pridonijela da se žena zarazi HPV-om, unatoč činjenici da je muškarac znao za pozitivnu dijagnozu HPV-a”.

HPV infekcije često mogu biti asimptomatske, iako neke vrste mogu uzrokovati bradavice koje se mogu pojaviti na rukama, nogama, genitalijama ili u ustima. Visokorizični tipovi HPV-a mogu uzrokovati abnormalni rast tkiva koji može dovesti do raka.

U svibnju 2021. sud je M.O. dosudio odštetu od 5,2 milijuna dolara koju bi trebao platiti Geico, a to je kasnije potvrdio i Okružni sud u Jacksonu.

Osiguravajuća kuća uložila je žalbu na presudu, ali je tročlano vijeće potvrdilo presudu.

Previous articleHrvatskog reprezentativca čeka transfer karijere? Zakazan je ključni sastanak
Next articleDvoje ljudi u Marsovoj tvornici upalo u spremnik pun čokolade

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here