Home Mozaik Serijska ljubavnica spašava brakove: U 10 godina spavala s preko 100 oženjenih!

Serijska ljubavnica spašava brakove: U 10 godina spavala s preko 100 oženjenih!

284
0

Gwyneth Lee iz Londona predstavlja se kao serijska ljubavnica, a kaže kako već više od 10 godina uživa u kratkotrajnim aferama s oženjenim muškarcima.

Otkrila je da putuje svijetom kako bi pomogla bračnim parovima da ostvare svoje seksualne fantazije, te da ih, unatoč tome što ljudi vjeruju da ona rastura brakove, zapravo spašava!

Sve je počelo dok je još bila u braku sa svojim sada pokojnim suprugom Robertom, kada se pridružila vodećoj britanskoj stranici za upoznavanje. Gwyneth i Robert voljeli su se, no unatoč dobrom braku on ju je često varao.

Pomislila sam: ‘Ako ga ne možeš pobijediti, pridruži mu se’. Znala sam da ne mogu obuzdati njegovu želju za varanjem i znala sam da mu moje varanje neće biti problem’, rekla je za Daily Star.

“Bio je dovoljno zreo da zna da bi bilo licemjerno da bilo što kaže. Uvijek sam voljela seks i uzbuđenje spavanja s nekim novim. Oboje smo imali veze s različitim ljudima prije nego što je on nažalost umro od raka prije više od 10 godina “, dodala je.

Atraktivna 49-godišnjakinja istaknula je i kako joj je srce bilo slomljeno nakon suprugove smrti, ali da je ubrzo ponovno počela izlaziti. Od tada do danas spavala je s preko 100 oženjenih muškaraca, a zanimljivo je da je vidjela i jednu zakonitost – kaže da je barem tri četvrtine njezinih ljubavnika imalo nevjerne roditelje.

“Sinovi i kćeri nevjernih roditelja manje se boje kritike jer znaju da su radili isto u prošlosti. Jedan od muškaraca s kojima sam hodala bio je bogati bankar s Cambridgea čija se majka udavala tri puta. Odrastao je gledajući njezine spojeve s uspješnim muškarcima i to je sigurno utjecalo na njegovo ponašanje kasnije”, rekla je svojedobno za “Mirror”.

“Još jedan od mojih ljubavnika bio je tip u tridesetima čiji su roditelji bili nevjerni tijekom njegovih tinejdžerskih godina. Sada je oženjen i ne može biti vjeran. Rekao mi je da se ideja da ostane s istom ženom 50 godina čini dosadnom njega. nakon što je vidio koliko se njegovi roditelji zabavljaju s drugim ljudima. I žena ga vara, također po uzoru na svoje roditelje. Rekla bih da prevara privlači drugu prevaru – tako da obje strane znaju što mogu očekivati”, dodala je. .

Previous articlePolicija identificirala saudijske sestre nađene mrtve u stanu u Sydneyju
Next articleSnimljeni posljednji trenuci života ruske manekenke: Progovorio misteriozni muškarac koji ju je odveo u hotel (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here