Home Mozaik Snimljeni posljednji trenuci života ruske manekenke: Progovorio misteriozni muškarac koji ju je...

Snimljeni posljednji trenuci života ruske manekenke: Progovorio misteriozni muškarac koji ju je odveo u hotel (VIDEO)

250
0

Pojavile su se stravične snimke koje prikazuju trenutke prije nego što je ruska manekenka pala 20 metara s balkona na petom katu. Sofia Olifrenko, 24, pronađena je mrtva u prizemlju hotela u istanbulskoj četvrti Sisli u Turskoj 18. srpnja. Turčin, kojeg lokalni mediji nazivaju F.K, priveden je nakon što je policija pregledala snimku kamere i vidjela ga kako ulazi u hotel sa Sofijom.

Snimka sigurnosnih kamera koju je objavila policija pokazuje mladu ženu kako tetura niz uličicu, povremeno se držeći za zid da ne padne.

– Ne znam kako se žena zove, sreli smo se na ulici. Ona je plakala. Odveo sam je u njenu hotelsku sobu – rekao je F.K. u svojoj izjavi policiji.

Također je tvrdio da je izgledala jako pijana i da je jedva hodala. Prema lokalnim medijima, Sofija se u hotel prijavila pod lažnim imenom “Aleksandra V”. Nagađalo se o uzroku njezine smrti dok su istražitelji istraživali je li pala ili se gurnula. Zapisi pokazuju da se Sofia u veljači udala za Rumunja Istvana Sarkozyja, koji radi kao muški model.

Istvan je ispričao kako je njegova supruga 9. svibnja stigla u Istanbul na posao modela, ali je tri dana prije smrti izgubio svaki kontakt s njom. Turski mediji objavili su da Sofija ima psihičkih problema i da koristi antidepresive. No, Istvan je to demantirao tvrdeći da se ona nije drogirala ni alkoholizirala dok su bili zajedno.

– Bila je divna osoba, puna života i uvijek nasmijana – rekao je.

Nakon što je otputovao u Istanbul kako bi identificirao Sofijino tijelo u mrtvačnici, vratio se kući u Oradeu u Rumunjskoj, “s velikom boli u duši”, rekao je. U vrijeme izvještavanja, Sofijino tijelo je trebalo biti vraćeno u Rusiju na zahtjev njezine obitelji.

Previous articleSerijska ljubavnica spašava brakove: U 10 godina spavala s preko 100 oženjenih!
Next articleKako prodati nekretninu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here