Home Sport Serse Cosmi progovorio hrvatski: Sretan sam!

Serse Cosmi progovorio hrvatski: Sretan sam!

1081
0

Serse Cosmi se na početku tiskovne konferencije nakon pobjede protiv Lokomotive po prvi puta obratio na hrvatskom: ‘Sretan sam!’

– Sigurno najbolja utakmica otkad sam ja tu. Od prve minute sve je bilo pozitivno. Stav i pristup utakmici. Osvojili puno lopti u sredini terena što nam dosad nije bila karakteristika. Prvo poluvrijeme je bilo sjajno, 2-0 je bilo ogledalo onoga na travnjaku. Približavamo se tome da budemo momčad, zadnje četiri utakmice dobili smo samo jedan gol. Dakle, postala smo i čvrsta squadra, ustvrdio je trener Rijeke.

– Definitivno smo sve kompaktniji i počinjemo sličiti na momčad. To je plod rada. Igrači se trude, usvajaju moje principe. Ne smijemo poletjeti, ali dobro je. Napokon smo ovim divnim navijačima donijeli radost na našem stadionu. Meni oni daju ogromni entuzijazam i volju. Hvala im na svemu i uvijek ću im se zahvaljivati jer su posebni. I meni su tim svojim navijanjem vratili vjeru u nogomet nakon puno godina, istaknuo je Cosmi pa na pitanje o izvedbi Frigana i Ampema odgovorio:

– Drago mi je da su napadači dali gol. Ovo je naravno pobjeda momčadi. I nije ovo bila lagana utakmica, kao što nije bila u Gorici koja je u ovom kolu izgubila u 98′. Mi smo opet bili pravi, limitirali kvalitete koje Lokomotiva sigurno ima. Početkom drugog dijela su nas pošteno zabrinuli, ali mislim da je ovo baš zaslužena pobjeda – rekao je Cosmi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here