Home Vijesti Šest godina bez odgovora…

Šest godina bez odgovora…

2361
6

U jednoj od najtežih i još uvijek neriješenih nesreća na riječkom području, u istoj su noći život izgubile dvije mlade sestre Višnja i Gordana Filipović. Tek su počele živjeti, a stradale su na Grobniku izbjegavajući automobil koji je u njihovu traku dojurio iz suprotnog smjera. Vozač zbog kojega su poginule još nije pronađen iako se nesreća dogodila prije punih šest godina. Prilog je u subotu objavio RTL.

Na isti prilog „Tko je vozač kriv za smrt sestara Filipović?“, reagirali su danas iz Policijske uprave primorsko-goranske, u kojoj odbacuju sumnju na vjerodostojnost i zakoniti rad policije: ‘Policijska uprava primorsko-goranska poduzimala je i poduzima sve mjere i radnje koje je ovlaštena i dužna poduzimati u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti prometne nesreće u kojoj su 15. prosinca 2006. godine život izgubile sestre Filipović. O svim poduzetim mjerama izvješteno je i nadležno Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci u suradnji s kojim se i dalje radi na ovom predmetu. Po svim do sada prikupljenim saznanjima, informacijama i nalazima postupalo se u skladu sa zakonom i policijskim ovlastima. Stoga, odlučno odbacujemo bilo kakve sumnje i nagađanja o možebitnom prikrivanju počinitelja, zanemarivanju bilo kojih dobivenih saznanja o događaju i njega u cijelosti.’, zaključuje se u priopćenju.

6 COMMENTS

  1. gdje su snimke iz centra Čavli, gdje su snimke iz baze cestara 100 metara od benzinske stanice na autocesti? Novinari, pitajte to policiju, gdje su snimke i zašto nikad nisu pokazane javnosti. Jedna kamera nadzornog cestarije gleda baš autocestu prema grobniku i auto ako je ušao na izlazu grobnik tu je snimljen. Pa barem grubi oblik auta i boja su dostupni sa te slike. Taj oblik i boja su trebali poslužiti policijom za izvide nad svim vlasnicima sličnih vozila koji nemaju alibi za navedeno vrijeme. Al eto, 6 godina oni ponavljaju da rade sve. je, rade sve da ne otkriju počinitelje.
    Nek javno objave što su to napravili i kako je do sad provedena istraga, koje su sve istražne postupke i nad koliko vozila/vozača obavili.

    Traži se tami clio a oni zovu na razgovor vozače kamiona?

  2. Ovo je strašna tragedija i ne mogu ni zamisliti kako je tim roditeljima. I ja sam sa svih strana čuo da je D.J. međutim nije, ispitan je i provjeren, nije tada ni bio u Hrvatskoj već na skijanju, neka provjeri tko god može..nije on vozio

  3. ja vjerujem da su i policija i odvjetništvo nakon ovakvog, kukavičkog, višemjesečnog linča prema dečku i sveukupne histerije sigurno istražili detaljno još jedamput, sa novim ljudima, sve okolnosti i da bi sa zadovoljstvom zatvorili slučaj. poruka je roditeljima i ostalima da, unatoč velikoj vlastitoj tragediji prestanu stvarati novu… tim više kad se zna da nije bio u RH, da nema takav mali auto koji sigurno nikad ne bi ni vozio! al takvo je naše društvo, gazi anonimno kad je slab…

  4. a vjerujem da su i policija i odvjetništvo nakon ovakvog, kukavičkog, višemjesečnog linča prema dečku i sveukupne histerije sigurno istražili detaljno još jedamput, sa novim ljudima, sve okolnosti i da bi sa zadovoljstvom zatvorili slučaj. poruka je roditeljima i ostalima da, unatoč velikoj vlastitoj tragediji prestanu stvarati novu… tim više kad se zna da nije bio u RH, da nema takav mali auto koji sigurno nikad ne bi ni vozio! al takvo je naše društvo, gazi anonimno kad je slab…

  5. Ježić je Grbića upoznao sa Sanaderom u poznatom restoranu na obroncima Učke. Nakon tog razgovora Grbić postaje šef cijele hrvatske policije. Jel Grbić samo poderao par tiketa za parkiranje ili je bilo neśto više u pitanju ? .?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here