Home Mozaik Sestre Gvardiol podijelile dosad neviđene fotke atmosfere na tribinama u Kataru

Sestre Gvardiol podijelile dosad neviđene fotke atmosfere na tribinama u Kataru

353
0

Sestre hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola, Franka i Lorena, podijelile su na svojim Instagram profilima još neviđene fotografije iz Katara.

Uz pjesmu Petra Dragojevića Vatra i voda, u kojoj su, između ostalog i stihovi “Čuvaj mi ljubav”, koje su stavili preko fotografije objavljene na Instagram Storyju, Lorena i Franka Gvardiol podijelile su sa svojim pratiteljima još neviđene fotografije sa Svjetskog nogometnog prvenstva.

Na fotografijama koje su objavile vidljivo je kakva je bila atmosfera na tribinama. Naime, sestrama su uhvatile trenutak kada se njihovi roditelji Sanja i Tihomir Gvardiol od sreće zbog sina, ali i cijele reprezentacije grle. Otac Tihomir suprugu nježno ljubi u obraz, dok njoj ne silazi osmijeh s lica, a potom se njih dvoje okreću ostatku društva koje je bilo s njima na tribinama i smiju se.

Inače, sestre Gvardiol starije su od Joška, koji ima tek 20 godina. Franka ima 23, a Lorena 25 godine i obje su s obitelji stigle u Katar bodriti svog brata i njegove Vatrene. Obje su studentice i rade. Lorena se bavi modelingom i radi u prodaji u jednoj modnoj firmi, a Franka se još bavi i rukometom

Previous articleScena očajnog Piksija je viralna. Srbi ponavljaju jednu rečenicu (VIDEO)
Next articleHrvatska je nakon grupne faze u samom vrhu! Bolji smo od Francuske, Argentine, Brazila…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here