Home Mozaik Severina o prosvjedu: Okupacija ženetine koja godinama maršira gradovima je gotova

Severina o prosvjedu: Okupacija ženetine koja godinama maršira gradovima je gotova

298
0
Zagreb 14.06.2013 NOVOSTI -predaja potpisa za referendum,Željka Markiæ snimio Denis Lovroviæ

Severina Vučković javno je pozvala na prosvjede koji će se večeras održati diljem Hrvatske.

“Okupacija neke ženetine, koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova. Večeras je DOSTA osobe ‘Ž’ koja javno, a ministar i liječnici tajno, radi/e protiv ŽENA i ZAKONA. Dosta je njezine SEKTE i svih njezinih sljedbenika, koji bez emocija, empatije, ljudskosti i suosjećanja (suprotno svom nazivu) zagovaraju ono što nema veze sa životom.

Večeras PRAVDA za Žene, Kćerke i Unuke. DOSTA je! Danas u 18:00 h u Rijeci (Jadranski trg), Osijeku (Trg slobode), Sisku (kod ure), Šibeniku (Poljana), Splitu (Narodni trg), Zadru (Narodni trg), Korčuli (Spomenik), Puli (Trg Portarata) i Zagrebu (Trg bana Jelačića), gdje i ja dolazim… Vidimo se. P.S. ilustraciju sam pronašla na Internetu i maknut ću je za par dana, jer mi je negledljiva”, napisala je Seve.

Danas se u više hrvatskih gradova održava prosvjed pod nazivom “Dosta! Uništavanja javnog zdravstva i zanemarivanja zdravlja žena!” u znak solidarnosti s Mirelom Čavajdom i svim ženama kojima su u Hrvatskoj uskraćeni zakonski zajamčen prekid trudnoće i drugi oblici zdravstvene skrbi.

Prosvjed je s početkom u 18 sati najavljen u Zagrebu na Trgu bana Jelačića te u isto vrijeme u Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Šibeniku, Osijeku, Zadru i na Korčuli. Prosvjednu akciju organiziraju udruga RODA, CESI, Zaklada Solidarna, PaRiter, Građanke i građani Rijeke i Platforme za reproduktivna prava.

Previous articleSun: Kovačića su treneri molili da sjedne na klupu. Išao je reagirati na provokacije
Next articleObjavljena prva dugoročna prognoza za ljeto, evo što čeka Hrvatsku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here