Home Mozaik Severinina odvjetnica: Marijana laže. Svojoj kćeri je poslala uznemiravajući paket

Severinina odvjetnica: Marijana laže. Svojoj kćeri je poslala uznemiravajući paket

212
0

Nakon sukoba Severine Vučković i njezine sestre Marijane Popović u kući njihove majke, Marijana je iznijela teške optužbe na račun pjevačice. Na njezine je izjave reagirala Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

Priopćenje Severinine odvjetnice prenosimo u cijelosti:

“Izjave Marijane Popović poslane medijima su neistinite. Marijana Popović nije dio svoje primarne obitelji dugi iz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava obiteljske odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Miom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave.

Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kći pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb Podružnica Maksimir i inzistirao na postupanju po njezinim prijavama.

Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu skrb Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno provjerio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu skrb Split.

Kćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemiravajućeg sadržaja.

Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvrijeđala ju, nanijela joj je fizičke ozljede, uništila mobitel i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susjede, lupala im po vratima bacala se i samoozljeđivala te insistirala da dođu Hitna i da policija zaprimi njezinu lažnu kaznenu prijavu. O svemu postoje dokazi i svjedoci.

Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je držala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji ju koristi za svoje potrebe.

Podsjećamo, nakon obiteljskog okršaja Marijana Popović je za Dnevnik Nove TV rekla da je jako potresena.

“Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične. Teško je obitelji s nekim tko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju. Prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične”, ispričala je Marijana.

“Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere… Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu poduzele. Zato je ovo sinoć bila posljedica napada kroz nesagledavanje ovih posljedica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i ravnateljici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u”, dodala je Severinina sestra tvrdeći da je u više navrata dobivala prijeteće poruke.

Previous articleBudicin uoči Dinama: Nije problem izgubiti, problem je kad na travnjaku vlada anarhija! (VIDEO)
Next articleNives Celzijus izbacila guzu u bijelim elastičnim tajicama, ali nekima su pažnju ukrala njezina stopala

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here