Home Kolumne Sexpertiza by Marija A. Štrajh: CRNA GUJA

Sexpertiza by Marija A. Štrajh: CRNA GUJA

186
0

Žena je ženi najbolja prijateljica i najgora neprijateljica. Vjeran pas i crna guja. Najdraža osoba na svijetu i ogavna gadura koju treba otkloniti!
Tu konstelaciju teško je predvidjeti jer je dovoljna samo jedna sitnica da se jedno izokrene u drugo.
Ona je njoj jučer bila najbliže moguće stvorenje od povjerenja, a sutra ili je ne poznaje ili joj je ljuti neprijatelj koji šika razne spletke, kletve, patke, spačke…

Razlozi za to su svakakvi, uglavnom beznačajne sitnice koje njima nisu, ali zapravo najčešće iskoči prikrivena zavist, ljubomora, jal pa onda i očaj.
Kako smo mi skoro sve odgajane na način potiskivanja otvorenih emocija, koje se kasnije transformiraju u tzv. lukavost, nadalje tu su poslušnost, strah, a plač služi najčešće za kupovinu muške i svačije druge ciljane pažnje jer kao što znate “što žena može otrpjeti, već bi prosječan muškarac umro”, nije nam teško odigrati zločestu igru protiv prijateljice izdajice.

I sad gle, čak i kad smo bolesne uglavnom sve rješavamo same, pa što je za nas neki tamo tupan ili glupača, a vjerujte mi, to se odnosi na količinu manipulacije koje mogu “neprijateljice” sprovoditi ili jednostavno, u strašnu, sublimiranu zavist koju je godinama trebalo uzgojiti uz kućni odgoj, koji često curice drži u stanju povlačenja i skrivanja onog što muškarcima naprosto, nije zabranjeno.
E sad, kada se to dogodi, ženski linč je nešto najgore što možete zamisliti!
I najpokvareniji muškarac neće pokazati toliko mržnje naspram žene, kao što to one mogu među sobom ili ako im je jedna osobita meta.

Najveći promatrači i najveći suci su upravo te neiživljene tete koje se nekoj osobi najprije iskreno dive, a kad ta upada u nevolju, ne priskaču u pomoć, a ne, ne..
Zdušno likuju, osuđuju, podupiru po muški muškarce, koji pak isto osuđuju, pa nije teško zamisliti što bi bilo da je npr. Isus Krist bio žena u njegovo doba, a žene suci. Vjerojatno bi jadan, osim kamenovanja, bio raskomadan na sitne komade na živo, a pokoja bi ženska beštija, jadnička i pojela.
Te su ljute žene neprijateljice pravi muškarci, nema im ravnih u prljavoj borbi, fajtu ispod trbuha, bjesomučnom mentalnom hrvanju s tom nekom jebenom kurvetinom, kučkom, gadurom, pizdom itd.
Većini muškaraca bi trebalo izvjesno vrijeme da se tako nečeg sjete, a mnogim ženama je to naprosto refleks.
I onda se nađu na kavi, udruže svoja kreativna, vrlo perverzna ogovaranja, a da im niti slučajno ne padne napamet, pogledati se u ogledalo i shvatiti tugu iz koje takvi stavovi izviru.

Pitamo se, zašto je to tako?
Cijeli život žena trpi skoro sve, od strožeg, pretpostavimo, u svrhu zaštite odgoja, muža kojem mora titrati, jer se boji da ga ne izgubi ili ga se boji zbog fizičkih razlika ili jer mu je npr. sustav dao veću plaću, pa dominira(iako neke radosnije šire noge radi toga) pa onda od djece koja joj skaču po glavi, pa do, pazi sad tzv. prijateljica s kojima se treba natjecati jer inače čemu sve?
Jer inače čemu sve ako se kao prava malograđanka nemaš s kime natjecati?
Tad život postaje promašen, depresivan i bijedan, jer osim prljavih gaća, pelena i suđa što preostaje ako ne možeš imati bolju frizuru, šminku, odjeću, obuću, zgodnijeg, bogatijeg muža, pametniju, ljepšu, odgojeniju djecu itd. I umjesto da tu energiju usmjeriš na nešto uistinu produktivno baviš se tračanjem, ogovaranjem, spletkarenjem itd.
I kad je neka javna osoba na meti, eto ti ženske kolektivne mrziteljske hiperventilacije! Pljuvanje, vrijeđanje, ponižavanje, ruganje itd. Pravo mjesto gdje su odjednom ženski mediokriteti u savezu! I udri!
Naravno, čast izuzecima. I nije u svim sredinama na svijetu isto. Poglavito u plemenskim savezima, ali u ostatku prozapadnog i istočnog svijeta nema premca ženskim gadostima.

Europski specifikum je eto baš nametnut odgojem, pritom mislim katoličkim, gdje nedajbože da žena postane seksualno i svakako drugačije osviještena, pa samim tim i odmah al pari muškarcu kojeg zapravo, ruku na srce, isto potajno mrzi jer je on sve ono što ona želi biti, a ne može. I tu je ključ strašne potisnute frustracije.
A jer joj sustav ne dopušta, zaključno.

Previous articleUčiteljica otkrila kada bi djeca trebala ići spavati, roditeljima to zvuči nemoguće
Next articleGej nogometaš: Definitivno bih išao na SP u Katar kad bih dobio poziv reprezentacije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here