Home Najnovije Shakiri se ne sviđa film Barbie: “Želim da se moji sinovi osjećaju...

Shakiri se ne sviđa film Barbie: “Želim da se moji sinovi osjećaju moćno”

119
0
cb4f14b9 ce3f 4984 86b7 96557400e0f9
cb4f14b9 ce3f 4984 86b7 96557400e0f9

Shakira, kolumbijska pjevačica i globalna ikona, nedavno je izazvala raspravu svojim komentarima o Barbie filmu te rodnim ulogama u pop kulturi. U intervjuu za Allure, pjevačica je otkrila da njezini sinovi nisu bili oduševljeni filmom, a sama je izrazila svoje rezerve.

“Odgajam dva dječaka. Želim da se i oni osjećaju moćno, a da pritom poštuju žene. Sviđa mi se pop kultura kada pokušava osnažiti žene, ali ako ne oduzima muškarcima njihovu mogućnost da budu muškarci, ako ih također štiti”, izjavila je Shakira.

Njezini komentari dodatno su produbili raspravu koja već neko vrijeme vlada na društvenim mrežama o Barbie filmu i njegovom odnosu prema muškarcima. Mnogi su već primijetili da je film kritiziran zbog “protivljenja muškarcima”, a Shakira se sada pridružuje onima koji izražavaju rezerve.

Shakira ističe svoju podršku ideji davanja ženama svih alata i povjerenja da mogu učiniti sve bez gubitka svoje suštine, bez gubitka ženstvenosti. Međutim, naglašava da muškarci također imaju svoju svrhu u društvu, a da žene imaju drugačiju svrhu.

Reakcije na ove komentare bile su mješovite. Dok su neki podržali Shakiru u njezinim stavovima, drugi su izrazili svoje razočaranje i nevjericu. Na društvenim mrežama pojavili su se komentari poput: “Shakira, volim te, ali ovo ti nije trebalo”, “Je li ona uopće pogledala film do kraja, kad Ken konačno dobije poštovanje i svrhu?”, “Nemoguće da je ovo izjavila”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here