Home Mozaik Kći uklonila tetovažu koju je zajedno napravila s mamom. Razlog je bizaran!

Kći uklonila tetovažu koju je zajedno napravila s mamom. Razlog je bizaran!

149
0
1496144 untitled ls
1496144 untitled ls

Catherine, poznata kao KATenatious na TikToku, odlučila je iznijeti svoju priču o šokantnoj aferi između svoje majke i sada već bivšeg supruga, što je izazvalo značajnu pažnju javnosti.

Nakon saznanja o užasnoj aferi, Catherine je ne samo ostala bez supruga, već je morala ukloniti i istu tetovažu koju je dijelila s majkom, simbol njihove veze nakon saznanja o izdaji.

@katenacious No contact, babyyyyyy #byefelicia #nocontact #mommyissues #mother #mom ♬ Absolutely Not Between Us Girlies – Between Us Girlies

Dana 7. listopada 2023., Catherine je objavila video na TikToku koji je otkrio aferu između njezinog bivšeg supruga i njene majke. Video je prikupio preko 48.000 lajkova i 300 komentara, potičući znatiželju javnosti.

Međutim, odgovori na mnoga pitanja ostali su nedostupni sve do 8. ožujka 2024., kada je Catherine konačno počela dijeliti objave s detaljnim objašnjenjima.

@katenacious I want this thing GONE #tattooremoval #ouch #laser #laserremoval #tattoo #tarzan #philcollins #greenscreen ♬ original sound – KATenacious

U svojoj seriji od četiri dijela, Catherine je otkrila da je počela sumnjati u aferu nekoliko mjeseci prije nego što je konačno saznala istinu. Primijetila je promjene u ponašanju između svoje majke i supruga, uključujući intimne geste poput trljanja stopala i razmjene darova za Valentinovo. Šok je bio kada su oboje izjavili da bi završili zajedno da su Catherine i njezin otac umrli. Čak je i Catherineina baka primijetila čudne promjene u njihovom odnosu.

Priznali aferu

Kada je napokon suočila supruga i majku s istinom, mjesecima su negirali aferu. No, istina je postala neizbježna kada je Catherine otkrila suprugov lažni alibi putem FaceTimea te čula ženski glas u pozadini. Nakon što je konfrontirala supruga, otkrila je da je majka također bila umiješana.

@katenaciousI cope with dark humor, y’all. 🥴 Thank you to Treasure Valley Tattoo Removal for letting me document my session!

♬ Best background music for corporate CM, company description videos, etc. – harryfaoki

Iako su konačno priznali aferu, pokušali su okrenuti situaciju protiv Catherine, optužujući je da je loša supruga i majka, te da je suprug trebao pronaći utjehu drugdje.

Jedan od posljednjih koraka u Catherineinom procesu ozdravljenja od ovog izdajstva bilo je uklanjanje identične tetovaže koju je dijelila s majkom, simbolizirajući njezinu neovisnost i snagu.

Iako je proživjela teške trenutke, Catherine je pokazala svoju snagu i hrabrost dijeleći svoju priču, dokazavši da izdaja neće slomiti njezin duh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here