Sport

Sharbini: Spremni smo za početak prvenstva

Sharbini: Spremni smo za početak prvenstva
sharba

foto: nk-rijeka.hr

Dobre igre momčadi redovito istaknu pojedinca a za posljednje pripremne utakmice HNK Rijeka u Sloveniji to je bio kapetan Anas Sharbini. Najprije je postigao lijep pogodak nakon odlične kombinacije Balaja i Bezjaka, a onda nakon prodora kao na pladnju ostavio loptu Ivanu Tomečaku za riječki preokret u ogledu protiv Sarajeva i pobjedu kojom je stavljena točka na “i” 13-dnevnim pripremama u Kranjskoj Gori.

– Mislim da smo kompletne pripreme odradili vrlo dobro i da smo spremni za početak prvenstva. Noge su još malo teške, svakodnevno smo trenirali po dva puta pa će nam možda malo vremena trebati da dođemo na sebe, ali sve u svemu možemo biti zadovoljni odrađenim, načinom kako smo trenirali i igrali – kaže Anas Sharbini, u izostanku Darija Kneževića kapetan momčadi, koji ima razloga za optimizam pred početak sezone.

Rijeka je u pripremnim utakmicama pokazala pregršt dobrih stvari iako tek u petak počinju prave utakmice.

– Mislim da smo kao momčad više puta pokazali da jednako idemo protiv nekoga slabijeg u pripremnoj utakmici i u derbiju prvenstva, to nas krasi i želimo da tako ostane. Moramo se potvrđivati iz utakmice u utakmicu kako bismo opravdali povjerenje ljudi u klubu ali i cijele regije čiju podršku osjetimo na svakom koraku. Želimo u prvenstvu biti što kompetitivniji, boriti se za trofeje a u Europi ponoviti prošlu sezonu i napraviti korak više ako bude moguće. Posao neće biti lagan jer se i konkurencija pojačala ali vjerujemo u sebe i dobar rezultat – dodao je Sharbini čija je i osobna forma na zavidnoj razini pred sezonu.

– Pripremne utakmice ne bih uopće brojao. Osjećam se dobro, momčad je na okupu već neko vrijeme što doprinosi rezultatima, pa smatram da nam drugo poluvrijeme protiv Sarajeva mora biti vodilja za prvenstvo. Ipak, ako tada ne budemo pravi ovo što smo napravili posljednjih mjeseci neće nam puno značiti. Gol i asistencija protiv Sarajeva? Uvijek je lijepo biti strijelac ali i nadam se da će u novoj sezoni biti još i više golova i asistencija – zaključio je Anas Sharbini.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Odgođena utakmica Slaven-Rijeka!

spDecember 15, 2018

Bišćan uoči Slavena: Ništa ne može umanjiti činjenicu da sam ponosan na igrače

spDecember 14, 2018

Rijeka za finale Kupa igra u Zaprešiću!

spDecember 11, 2018

Heber: Hvala treneru na savjetu, poslušao sam ga i zabio drugi gol!

December 9, 2018

Igor Bišćan: Drago mi je da smo se na prekrasan način oprostili od navijača

spDecember 8, 2018

Furiozna Rijeka deklasirala Lokomotivu i preuzela 2.mjesto!

spDecember 8, 2018

Igor Bišćan uoči Lokomotive: Prilika da pred svojim navijačima nastavimo niz

spDecember 7, 2018

Rijeka – Lokomotiva: bijeli u potrazi za desetom domaćom ligaškom pobjedom

spDecember 6, 2018

Igor Bišćan: Sretan sam zbog pobjede, dečki su još jednom pokazali karakter

spDecember 4, 2018

Copyright © 2017 Rijeka danas.